Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig på endoskopisk karpaltunnel kirurgi

  Kirurgi er ofte den endelige behandling af karpaltunnelsyndrom . Hvis alle andre behandlinger har været virkningsløse i mindst et år , kan din læge foreslå endoskopisk operation for din tilstand . Det er vigtigt at forberede sig til endoskopisk karpaltunnel operation , selvom den er mindre invasiv end andre typer kirurgi . Læs videre for at lære at forberede sig til endoskopisk karpaltunnel kirurgi

Du skal bruge: .
Receptpligtig medicin
Skinne .
Smertestillende medicin .1 .
Find ud af , om din læge vil være ved hjælp af lokale eller generel anæstesi . Den tidligere kun numbs det område af operationen , mens de sidstnævnte sætter dig til at sove , så længe operationen . General bedøvelsesmidler har en meget strengere vejledning til forberedelse end lokalanalgetika , så det er vigtigt , at du ved, hvilke du vil have .
2 .
Tal med din chef om at tage afspadsering. Hvis din operation kommer til at være på din dominerende hånd , og du behøver masser af arbejde med hænderne på dit job , kan du være ude i op til fire uger. Hvis du har opereret i din ikke-dominerende hånd og dit job indebærer lille håndarbejde , kan du være tilbage i så lidt som to dage .
3 .

Kig ind den slags medicin du vil tage under restitution . Du skal være ekstra sikker på at du ikke er allergisk over for nogen af disse medikamenter .
4 .
Find en fysioterapeut . Post-kirurgi fysisk terapi er meget vigtigt at inddrive din hånds styrke og bevægelse . Din læge kan måske foreslå nogle gode terapeuter . Den ideelle fysioterapeuten vil være nogen, som du vil, men også en person, der velbevandret i hånd og håndled fysioterapi . Du vil sikkert være at gå til fysioterapi en gang eller to gange om ugen i 1-2 måneder.
5 .
Tal med din kirurg og finde ud af , om han gør en enkelt portal eller to-portal kirurgi . Endoskopisk kirurgi indebærer indsættelse af et lille rør med et kamera ind i håndleddet . Kirurgen vil enten indsætte røret gennem et snit i dit håndled eller snit i håndleddet og håndfladen . Det er vigtigt at forstå præcis , hvordan din operation vil blive gjort.

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at din kirurg har behandlet karpaltunnel med endoskopisk kirurgi i fortiden. Jo mere erfaring din kirurg har , jo mindre sandsynligt hun vil begå fejl .
 • Sørg for at endoskopisk kirurgi er det rigtige for dig . Hvis din tommelfinger muskler alvorligt går til spilde væk på grund karpaltunnelsyndrom , kan endoskopisk kirurgi ikke fuldt ud genopretter din hånds styrke . Tal med din læge om alle de tilgængelige muligheder .
 • Hvis du vil have fuld narkose , du ofte ikke vil få lov til at spise for de 18 timer før din operation . Det er vigtigt at forberede sig ordentligt for at mindske risikoen for komplikationer under operationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------