Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe en person i bedring efter bypass-operation

  Tilbagebetalingsperioden er et af de mest afgørende tidspunkter for en patient , der netop har haft bypass operation . For mennesker, der befinder sig rollen som den primære omsorgsperson af post-bypass patient , er brugerens ansvar enorme og pludselige , ofte så meget tid til at forberede og selv opdrage . Brug disse trin som udgangspunkt
1 .
regelmæssigt konsulterer med lægen . Som en omsorgsperson , står du på gyngende grund mellem patient og sundhedspersonale. Lægen vil være i stand til at give dig generelle retningslinjer samt løsninger på specifikke problemer , når de opstår .
2 .
ledsage patienten gennem hele processen , således at selv den maksimale tid til at lære rollen som en omsorgsperson

3
ansvarsområder pårørende tendens til at falde i 3 kategorier : . . Dag- til-dag aktiviteter , følelsesmæssig støtte og egenomsorg

4 .
Day-dag aktiviteter omfatter shopping for og udarbejde relevante post- kirurgi måltider , rengøring , kørsel og tilsyn med korrekt brug af medicin . Du er også en vigtig kontakt mellem patienten og hans eller hendes professionelle . Du skal lære at genkende tidlige tegn på komplikationer og kommunikere hurtigt .
5 .

Hjælp overvåge patientens kost og vægt . Lige efter bypass-operation , anbefales det , at patienterne spiser en kost lavt salte , kolesterol og mættet fedt for at holde deres arterier bliver tilstoppet eller blokeret igen . Hvis patienten har fået besked på at tabe sig , du kan coache patienten gennem denne transformativ proces.
6 .
I din rolle som følelsesmæssige supporter , vil du lære at tilbyde opmuntring og holde alle holdninger , inklusive Deres positive . Du vil lære at tilbyde hjælp , men også at tilskynde patienten til at blive mere og mere aktive og selvhjulpne . Og du vil fortsat være en integreret del af lægebesøg og opfølgning tests .
7 .
Endelig vil du gøre patienten ikke tjenesten ved at køre dig selv ned i jorden . Egenomsorg er ikke en luksus-det er en nødvendighed . Hold dit eget liv så afbalanceret som muligt , og sørg du spiser og hvile godt , og tilsæt afstressende aktiviteter og nogle underholdning til din daglige rutine . Desuden skal du indrømme og acceptere , når ansvaret er blevet for meget for dig at håndtere alene . Også opretholde en vilje til at opsøge følelsesmæssig støtte til dig selv i form af støtte grupper eller åndelig rådgiver .

gode råd og advarsler


 • Tal med lægen , hvis du er i tvivl om , hvilke fødevarer patienten kan spise , og som de bør undgå .
 • Hold alle nødsituationer kontaktpersoner på side , herunder læge -og hospitalsbehandling telefonnumre samt ambulance bistand .
 • Hvis der er nogen større udsving i vægt , underrette deres læge straks .
 • Hvis du ser noget unormalt ved synet af såret , eller patienten bliver syg , skal du kontakte læge straks .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------