Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan komme ud af en mastektomi

  Mængden af tid til at komme ud af en mastektomi afhænger af omfanget og længden af kirurgi , den generelle sundhed i patientens og efter lægens postoperative ordrer . Umiddelbart efter operationen vil du blive taget til opvågningsstuen for nøje overvågning , mens der kommer ud af virkningerne af anæstesi . At- hjemmepleje efter hospitalet nyttiggørelse, kan tage et par uger til flere måneder . Læs videre for at lære at komme ud af en mastektomi

Du skal bruge: .
Sygeforsikring
Onkolog .

Plan om at komme ud af en mastektomi


1 .

Erkend den tid på opvågningsstuen og hospital efter en mastektomi er kun begyndelsen af rejse at komme sig.
2 .
Forvent det følelsesmæssige opsving til at være lige så intens som den fysiske . Have mennesker omkring dig , som støtter og til rådighed for dig , er kritisk i bestræbelserne på at komme sig efter en mastektomi .
3 .
Organiser dig selv før operation . Du skal bruge alle de mentale og fysiske energi muligt at hjælpe dig med at genoprette . Du behøver ikke at blive distraheret af rutine ting, som du enten kan uddelegere til en anden eller omarrangere at give mulighed for inddrivelse .

4 .
Lav en liste over de personer, du kan ringe til , når du 're følelse ned, eller alene, og holde det tæt . Bare at nå ud til nogen kan hjælpe dig gøre det gennem de vanskelige timer .
5 .
Praksis opgaver såsom børste tænder med den anden hånd , hvis mastektomi er på din dominerende side . Ved at få et forspring , vil det ikke være sådan en hindring for at overvinde umiddelbart efter operationen . Der vil være et par dage vil du nødt til at tage det let med den side af kirurgi .
6 .

Express dine bekymringer inddrivelse tid og fremskridt . Lad din læge eller kontakt hjælp til at arbejde gennem enhver angst du måtte have om inddrivelse proces . Da hver sag er unik , din sundhedspersonale er parate til at hjælpe dig med at imødegå de udfordringer med en handlingsplan .

Find Life After Recovery


1 .
Forvent det opsving proces, der skal i gang, selv efter behandlingen er afsluttet . Du bør aldrig forsøge at haste din helbredelse , selvom andre ikke har krævet så meget tid til at komme . Husk, at din sag er individuel for dig og ingen anden .
2 .
Lær af andre kræft overlevende hvordan man håndterer de følelser at kende kræft kunne vende tilbage . Mange lever i frygt , mens andre er i stand til at leve hvert øjeblik fuldt ud.
3 .
Praksis almindelige velbefindende principper . Spis nærende måltider og motion tilstrækkeligt . Dette hjælper med psykiske og fysiske konditionering .

gode råd og advarsler


 • Tjek de tilgængelige oplysninger , som American Cancer Society 's Cancer Survivors Network om programmer og tjenester for at hjælpe din opsving fremskridt . Se afsnittet Ressourcer for et link .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------