Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan kontrollere registreringen af dine implantater / kosmetisk kirurg

  Når man har nogen form for kirurgi , du ønsker at forske i registrering af din kirurg . Kosmetisk kirurgi er ikke anderledes . Nogle læger vil ikke blive godkendt i kosmetisk kirurgi , men vil stadig udføre kosmetisk kirurgi procedurer . Der er et par forskellige steder, du bliver nødt til at kalde tjekke din implantatet /kosmetisk kirurg 's rekord , da hvert sted kan verificere en form for information til dig
1 .
Tjek på hans bord certificering . Du vil have ham til at blive certificeret af American Board of Plastic Surgery ( se Resources ) . Der er andre bestyrelser , at han kunne blive certificeret med , men animalske biprodukter er den mest anerkendte . Bestyrelsen certificering tager ca 8 år efter medicinsk skole til at opfylde alle deres krav .
2 .
Kontakt din tilstand licenskontor . Du skal sørge for , at din kirurg i øjeblikket indtager en medicinsk licens , og hvad området de har licens til at praktisere i.

3 .
Kontakt medicinske bord for dig tilstand. De kan fortælle dig, om eventuelle disciplinære foranstaltninger der er truffet mod Deres kirurg . De kan fortælle dig, om hans licens nogensinde er blevet suspenderet af , hvis den nogensinde er blevet tilbagekaldt .
4 .
Kald County Courthouse i det amt, hvor lægen praksis . De kunne fortælle dig, hvis der er nogen verserende sager mod din kirurg . Træk op i sager, for at se, hvad der er involveret i dem . Kirurger får ikke altid sagsøges af medicinske grunde .
5 .

Spørg din personlige læge . Hvis din læge ikke kender referat af kosmetiske kirurg han eller hun henviste dig til , så kan du bede om en anden henvisning . Du kan også bede din læge for at få flere ideer til, hvordan du kontrollerer dokumentationen for de kosmetiske kirurg .

gode råd og advarsler


 • Spørg altid din kirurg for at se sine akkreditiver . Han burde have dem lagt ud på væggen i sit kontor og være ivrige efter at vise dem til dig .
 • Tal med tidligere patienter for at få henvisninger . Kirurgen kunne se godt ud på papiret , men hans folk færdigheder kan være mangler. Du er nødt til at føle sig godt tilpas med din kirurg .
 • Må ikke haste ind i kirurgi uden at undersøge kirurgen . Få referencer og læse oplysninger om operationen . Du skal være velinformeret og klar til operationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------