Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan opretholde dit udseende efter browlift kirurgi

  De har haft browlift operation, og nu du gerne vil vide, hvordan du vedligeholder dit udseende efter at have tilbragt alle de penge til at se godt ud. Du er nødt til at træffe nogle foranstaltninger mod bevare dit nye ungdommelige look , så du ikke affald, penge . Følgende trin er at hjælpe dig med at bevare dit udseende efter browlift kirurgi

Du skal bruge: .
solcreme
Fugtighedscreme .


1 .

Påfør solcreme året rundt . Den solcreme , du bruger skal have UVA og UVB beskyttelse og har en Sun Protection Factor ( SPF ) på 15 eller højere . Anvend det mindst 20 minutter før du går udenfor for at beskytte dig selv fra de skadelige stråler fra solen. Husk at genanvende hver 2 timer, hvis du vil være i direkte sollys .
2 .
Bær beskyttelsestøj . Hvis du vil være udenfor i længere tid , eller udenfor på en solskinsdag , bære en hat til at beskytte dig mod yderligere solskader og muskelskader fra knibe øjnene sammen væk skarpt sollys .
3 .

Stop ryge, hvis du ikke allerede har . Rygning har vist sig at udløse ilt skader på celler og til at hindre blodtilførslen til huden . Toksiner absorberes fra rygning også forårsage huden til at snøre og tykkere , som kan ødelægge pande elevator , du allerede har haft . De gentagne ansigtet bevægelser fra at ryge , såsom skelende dine øjne til at holde røgen ud, kan også bidrage til løsning af huden .

4 .
Må ikke over forkæle dig selv med alkohol . Drikker for meget alkohol over en længere periode kan forårsage brudt venerne på dit ansigt og gør din hud ser oppustede . Alkohol udtørrer også huden og kræver, at du fugter mere .
5 .
Hold din hud godt renset og godt fugtet . Fugtighedscreme hjælpe huden til at handle , se og føle den måde, den gjorde , da du var yngre . Brug blide rense , der er til følsom hud , og brug aldrig en ru vask overflade som en exfoliator .
6 .

Få nok søvn . Dette er en meget god måde at vedligeholde dit udseende efter din browlift operation , som søvn regenererer friske hudceller og muskelceller , og din krop har brug for tilstrækkelig tid til at regenerere så mange som den har brug for .

Tips og Advarsler


 • Hold din hud fugtet . Huden tørrer ud , fordi strukturen svækkes, og det ikke at holde på fugtigheden så godt som det gjorde , da du var yngre .
 • Bær beskyttende beklædning, såsom en bredskygget hat . Dette vil holde solen væk fra dit ansigt og bidrage til at bevare dit udseende efter din browlift operation .
 • Sørg altid for at bruge fugtighedscreme . Brug fugtighedscreme er en god måde at sikre , at din hud får de vitaminer og mineraler, den har brug for at bo smukt ud .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------