Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan planlægge din hjerne operation

  Du ønsker dit sind på lethed , når du indtaster operationsstuen for hjernekirurgi . Bruge dette som en checkliste for at sikre dig udføre alle de sidste minutter opgaver , inden de forlader for hospitalet
1

Ryd dit hus . Det er noget , som mange mennesker glemmer at gøre , når de forbereder sig på kirurgi . Det er vigtigt at have alt pæn , mens du er ved at komme . En rodet sted kan deprimerende , og du vil beholde dit humør op gennem hele helingsprocessen .
2 .
Re-arrangere dit hus til at lette din opsving . Husk , kan du blive lagt op til et stykke tid . Tænk på dit hjem som en effektivitet lejlighed og forsøge at placere alt, hvad du skal bruge i nærheden .

3 .
Lad folk tættest på dig vide , hvad der ligger forude . Spørg din partner eller plejer at deltage konsultationer med dig . Husk , disse mennesker er jeres støtte gruppe , hvis de ikke ved , hvad der foregår , kan de ikke rigtigt hjælpe dig .
4 .
Kontakt et kæledyr sitter , hvis du har kæledyr . I de tidlige faser af dit opsving , der tager sig af et kæledyr kan være for anstrengende for dig . Du kan overveje at boarding dine kæledyr med en ven , familie, eller en professionel kæledyr plejecenter .
5 .

Fang en elevator . Du er ikke lov til at køre dig selv hvor som helst efter operationen . Du kan også nødvendigt rider til og fra fysioterapi . Sørg for , at din støtte gruppe kan sørge for transport og få navnet på en pålidelig bil tjeneste som en backup .
6 .
Spørg din læge, hvis du vil kræve en sundhedsperson til at hjælpe dig derhjemme . Overveje at ansætte hjemmehjælp under din rekonvalescens . Interview kandidater til disse stillinger nu .
7 .
Arranger at fastsætte bestemmelser leveret mens du er begrænset til hjemmet .

gode råd og advarsler


 • Må ikke gøre noget anstrengende under dit opsving uden klarering fra din kirurg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------