Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan planlægge din rotator cuff kirurgi

  En rotator cuff kirurgi kan hjælpe dig med at bringe dit liv tilbage til det normale eller det kan være begyndelsen til nogle af de mest ubehagelige måneder af dit liv . Den korrekte præparater skal gøres , hvis erfaring er at gå glat for dig og dem omkring dig . Det er ikke alt for kompliceret , og det payoff for dig er enestående . Her er hvordan man planlægger for rotator cuff kirurgi
1 .
lære så meget om rotator cuff kirurgi som muligt før proceduren. Tal med din læge og bruge online- ressourcer som Yahoo Sundhed , Orthogate og eHealth MD at få så meget information som du kan om proceduren og inddrivelse proces ( se Resources ) .
2 .
Planen om en delvis handicappet i et stykke tid . Afhængigt af sværhedsgraden af din skade , kan fuld helbredelse tage omkring 6 måneder. Følg lægens ordrer for rehabilitering for at hjælpe processen langs .

3 .
Sørge for transport til og fra hospitalet . At have din egen bil med dine egne venner og familie i det køre dig gratis er en overraskende luksus i forhold til en steril cab ride til og fra din operation .
4 .
Arranger for operationen , der skal betales for . Hvis du ikke har forsikring , der dækker rotator cuff operation , kan du begynde at spare penge , eller sørge for et personligt lån fra din bank , før du går ind Institutioner såsom CitiFinancial og Capital One opereres låneprogrammer . Du kan også kigge ind i arbejdstagerens erstatning , hvis skaden er relateret arbejde ( se Resources ) .
5 .

må ikke spise eller drikke noget den dag din operation . Hospitalet vil sandsynligvis ringe til dig dagen før for at advare dig om dette , men du skal have tomme tarm går i.

gode råd og advarsler


 • Kirurgi er hård på din skulder , og de deraf rehabilitering kan tage på rækkefølgen af måneden . Vær tålmodig og følg din terapeut ordre netop for optimale resultater .
 • Hvis det er muligt , vælger de mindre invasive , artroskopisk mærke af kirurgi som nyttiggørelse tider er lavere med den .
 • Rotator manchet kirurgi , som alle kirurgi , har den iboende risiko for infektion eller blødning internt eller på det sted, hvor incisionen .
 • Rens dine sår med sæbe regelmæssigt. Skift din bandager regelmæssigt for at afværge infektion .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------