Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan tale med en læge om åben hjertekirurgi

  En anbefaling for eller imod åben hjertekirurgi er ikke en recept , der skal blot accepteres og følges . Folk tager større kontrol over deres egne sundheds- beslutninger, og den lethed , hvormed en person kan finde cutting- edge behandling og sygdom informationer i disse dage er forbløffende . Læs videre for at lære at tale med en læge om åben hjertekirurgi eller enhver anden medicinsk problem , du kan blive konfronteret med

uddanne dig


1 .
Vid , at mange læger kun kan bruge omkring 15 minutter på hver patient . Hvis du går ind i din læge med spidse , fokuserede spørgsmål , får du informativ , fokuseret svar .
2 .
Spørg din læge til at navngive din tilstand og beskrive det i let at forstå vilkår . Der er mange typer af hjertesygdomme , fra svage ventiler til blokerede arterier . Dernæst at finde ud af hvilken type af åben hjertekirurgi vil afhjælpe din situation .

3 .
Besøg Mayo Clinic hjertet sundhed hjemmeside til fuldt ud at forstå behandlingsmuligheder , samt at udforske tips om lever med hjertelidelser . Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link .
4 .
Gå til din hospitalets bibliotek og benytte dig af deres hjerte-relaterede litteratur . Du kan finde foldere om hjertesygdomme samt behandlingsmuligheder.
5 .

Vid , at koronararterie bypassoperation er den mest almindelige form for åben hjertekirurgi . I denne procedure , er et stykke vene fra en arm eller et ben syet ind i hjertet , så blodet til at flyde gennem denne " bypass "for at undgå de blokerede området . Mere end en halv million af disse procedurer er gjort hvert år i USA alene .

Diskuter åben hjertekirurgi med din læge


1 .
Lav en aftale med din læge for at diskutere åben hjertekirurgi . For at gøre dette , skal du ringe til din læge kontor og fortælle receptionisten , du ønsker at planlægge en høring om hjertekirurgi.
2 .

Fortæl din læge , du ønsker at vide, hvorfor åben hjertekirurgi er eller ikke er anbefalet til din tilstand . Spørg, hvad andre levedygtige muligheder der findes , hvis nogen .
3 .
Spørg hvis der er nogen eksperimentelle behandlinger, som lægen kender . Du kan være åbne for at prøve noget på forkant med medicinsk forskning.
4 .
Tal med din læge om præ-og post-op behandling . Sommetider kirurger glemme, at længe efter en vellykket operation , vil patienten stadig være der beskæftiger sig med beslægtede emner .

gode råd og advarsler


 • Hvis du kan gøre selv en lille smule forskning inden du taler med din læge , vil du bedre forstå, hvad han taler om .
 • Hvis åben hjertekirurgi anbefales , og du går hjem og gøre forskning , er du velkommen til at ringe til din læge igen og lad dine spørgsmål med sin assistent . En god læge vil ringe tilbage med svar .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------