Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan udforske alternativer til åben hjertekirurgi

  Som medicinsk teknologi og forståelse fremskridt på forbløffende satser , flere alternativer til åben hjertekirurgi er ved at blive gennemgået og bragt til markedet . Hvis du har en tilstand, som åben hjertekirurgi er en mulighed , det betaler sig at vide, hvad jeg ellers du og din læge kan overveje . Læs videre for at finde ud af , hvordan for at udforske dine muligheder

forstå, hvad åben hjertekirurgi Involverer


1 .
Vid , at åben hjertekirurgi betragtes som en invasiv procedure , hvor brystet hulrum er åbnet op , og blodet dirigeres gennem en speciel pumpe maskine , mens operationen udføres.
to .
Vær opmærksom på , at andre , mindre invasive typer af åben hjertekirurgi er ved at blive undersøgt og udvikles .

3 .
Forstå , at du kan har til at undersøge alternativer , hvis du skønnes for svag til åben hjertekirurgi , eller du anses for at være en dårlig operation kandidat til en anden grund .

undersøge alternativer


1 .

Embrace forandring . Ændringer i livsstil kan dramatisk påvirke en persons helbred . Hvis disse ændringer er foretaget tidligt nok , kan patienten være i stand til at undgå åben hjertekirurgi .

2 .
Gør dig bekendt med medicin , der kan hjælpe hjertet til at pumpe , og dermed (i nogle tilfælde ) at reducere behovet for åben hjertekirurgi . En sådan form for medicin kaldes en " beta -adrenerge blokerende middel ", som hjælper hjertet til at pumpe mere effektivt .
3 .
Vær opmærksom på , at visse hjertesygdomme kan behandles med minimalt invasiv kirurgi , i modsætning til åben hjertekirurgi . I den ene type af proceduren, er et kateter indsat i et lille snit i kroppen og instrueret til hjertet , hvor en ballon er oppustet , åbner indsnævret passagen . Disse kaldes ofte " Nøglehullet " procedurer .
4 .

Tal med en ernæringsekspert eller diætist på hospitalet og udforske hvordan man kan styrke dit system som en helhed sammen med mad og kosttilskud . Du kan ringe til dit forsikringsselskab for at få en henvisning eller opnå et fra din læge .

gode råd og advarsler


 • Savvy patienter tage ansvaret for deres egen pleje . Forskning dine muligheder , så spørg din læge om dem og få en second opinion .
 • Tal med en læge, før du begynder en ny øvelse regime . Arbejder ud kraftigt kan være en fornuftig plan, hvis du er fysisk rask , men det kan være farligt , hvis du har problemer med hjertet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------