Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan udforske alternativer til en mastektomi

  Aktive kvinder i nutidens samfund bliver mere og mere stejlt på at finde alternativer til en mastektomi . Forskning for at undersøge forskellige tilgange til behandling af brystkræft er dokumentere gode resultater . I mange undersøgelser er der ubetydelig forskel i overlevelse på lang sigt af kvinder, som vælger at få en mastektomi , og dem, der vælger for mindre radikale indgreb . Læs videre for at lære at forskning alternativer
1 .
undersøge muligheden for bestråling som et alternativ til en mastektomi . Hvis tumor er tidligt stadie , og indeholdt i brystet , har undersøgelser vist, at implantere små stråling perler med held har ødelagt kræftcellerne . Dette er ofte kombineret med eksterne stråling og i nogle tilfælde , at kemoterapi ødelægge enhver celler, der kan være placeret uden for brystet .
2 .
I tilfælde af en lille tumor , bør du overveje en lumpectomy i stedet for en mastektomi . Denne procedure fjerner klumper og det omgivende væv . Nok væv er fjernet for at få en ren kant uden kræftceller . Dette efterfølges af strålebehandling af hele brystet for at eliminere enhver celler, der kan være hjemmehørende.

3 .
Kig på fremskridt i fastsættelsen af lymfeknude engagement . I en mastektomi , er mange af eller alle de lymfeknuder fjernes, hvilket skaber meget ardannelse . En sentinel node biopsi identificerer de mest sandsynlige lymfeknude for kræftceller i armene området i stedet for at fjerne alle noder .
4 .
vurdere brugen af kemoterapi som et alternativ til mastektomi , især hvis svulsten har allerede bredt sig til hele kroppen.
5 .

udforske fordelene ved hormonbehandling i forbindelse med kirurgi . For små tumorer , der kan fjernes via lumpectomy , viser undersøgelser positive resultater i overlevelse på lang sigt for dem, der bruger hormonbehandling enten alene eller sammen med kemoterapi .
6 .
vurdere muligheden for ved hjælp af biologiske behandling i stedet for en mastektomi . Denne metode til behandling for brystkræft bruger kroppens immunsystem til at bekæmpe kræft . Hvis for meget HER2 protein er fundet i kroppen , Herceptin , at en agent blokere HER2 , kan bremse eller stoppe spredningen af kræftceller . Dette intravenøs medicin kan gives alene eller sammen med kemoterapi .
7 .
Overvej nyttiggørelse tid i alternativer til en mastektomi . I mange tilfælde er forskellen ganske betydelig . Hvis en lumpectomy udføres , efterfulgt af kemoterapi og /eller strålebehandling , behandlingstid varierer alt efter omfanget af kræft .

gode råd og advarsler


 • størrelse og stadium af kræft , vil have en effekt på den type indgreb , der kræves . Det haster med at opdagelse af enhver klumper eller bryst abnormitet indberettes til din læge.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------