Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide de nyeste teknikker til din brok operation

  Brok kirurgi er en ret almindelig og veletableret procedure , der er blevet raffineret til det punkt , at mange patienter forlade hospitalet samme dag , de går under kniven . Der er et par forskellige måder at nærme sig en brok , og din læge vil vælge en afhængig af hvad tilstand af din brok er . Her er hvordan man kan vide , hvad de nyeste teknikker er for din brok operation
1 .
Spørg din læge . Din læge vil være den myndighed , hvilken type af brok du har, og hvad du kan gøre for at behandle det. Få så mange oplysninger om de behandlingsmuligheder fra din læge som muligt .
2 .
Få en second opinion . De fleste læger ikke tager strafbart at dette og vil gerne henvise dig til en kollega til at hjælpe med at sætte dit sind til at lette . Find en specialist , der har erfaring med at behandle den brok du har været diagnosticeret med .

3 .
Tjek oplysninger online . Sørg for at skrive ned præcis hvilken slags brok Deres læge diagnoser dig med ( femorale , lyskelymfeknuder , umbilical , incisional eller hiatal ) . Søg websteder som Medline Plus og Yahoo Health at lære mere om brok operationer ( se Resources ) .
4 .
Forstå , at den nyeste procedurer ikke altid er de bedste . Sommetider disse procedurer , der er blevet tid-testet, er en mere sikker vej at gå .
5 .

Overvej laparoskopisk kirurgi . I denne procedure , at kirurgen indsætter et lille kamera og instrumentering reparere brok uden at en stor snit i patienten.
6 .
Overvej en Lichtenstein reparation , hvor maske bruges til at reparere den muskel 's brud . I denne teknik en større indsnit er lavet , og mesh bruges til stort set lappe brud efter tarmene er blevet erstattet .

gode råd og advarsler


 • Undgå at spise eller drikke andet end vand dagen for dit brok operation . Det er nødvendigt , at du har tomme tarme , når du indtaster operationsstuen .
 • Undgå at belaste kroppen ( især diskusprolaps areal) af de 4 uger efter proceduren .
 • fleste patienter tilbagesøge brok operation i omkring 4 uger afhængig af , hvilken type operation, og deres tilstand efter det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------