Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide den bedste teknikker i brystreduktion

  Under brystreduktion er en alvorlig beslutning . Selvom der er mange fordele ved at vælge denne operation , der er også betydelige sundhedsrisici , der går langs med beslutningen . Før du træffer din beslutning , du bør vide den bedste teknikker i brystreduktion , da dette vil bidrage til at mindske risikoen for komplikationer
1 .
Tal med andre . Hvis du kender en anden , der har undergået en brystreduktion , bruge dem som en ressource . Spørg dem om de teknikker , der blev brugt i deres kirurgi . Er de tilfredse med resultaterne ? Hvad komplikationer gjorde de lide?
2 .
Research de teknikker til rådighed. Konsultere internettet og medicinske bøger for at studere de forskellige teknikker til rådighed , og fordele og ulemper ved hver. Brug en søgemaskine som Google eller Yahoo for at finde web- sites med brystreduktion oplysninger .
? Gratis Nippel Graf: Den traditionelle teknik for brystreduktion . Et snit er lavet omkring brystvorten og strækker sig til undersiden af begge sider af brystet . Overskydende væv fjernes og de resterende væv er flyttes , og såret er syet .
? Lollipop teknik : Navngivet på grund af den slikkepind formet snit , der anvendes til proceduren
. ? Lodret Metode : Lodret snit er lavet til at fjerne brystvæv . Anbefales ikke ved store mængder af væv behov fjernet .
? Scarless Brystreduktion : Små indsnit foretages på undersiden af brystet og fedtsugning bruges til at fjerne den overskydende væv .

3 .
Kend de almindeligt brugte teknik til brystreduktion . De mest almindelige teknik , der anvendes af kirurger indebærer en indledende anker formet snit , der går rundt om areola og ned på brystet mod den krølle mellem bryst og underliv . Herfra kirurgen vil skære vandret i den krølle under brystet , inden du fjerner overskydende væv , fedt og hud for at reducere bryststørrelse .
4 .
Spørg din kirurg . Kontakt din brystreduktion kirurg og planlægge en en-til-en konsultation med dem. Dette er din mulighed for at spørge din kirurg ethvert spørgsmål, du måtte have , herunder hvilke teknik, som de planlægger at bruge under operationen , hvorfor de valgte at teknik og hvilke risici der er forbundet med teknikken , de vil bruge .
5 .

Forstå risikoen. Brystreduktion løber risikoen for at skabe nye problemer , nogle kortsigtede og andre langsigtede . Tage lidt tid at diskutere med din kirurg brug af teknikker , der kan reducere risiciene i forbindelse med operationen .

gode råd og advarsler


 • Spørg andre, hvorfor de fik bryst reduktion kirurgi og hvilke teknikker arbejdede bedst til deres særlige behov .
 • Ved gennemgang af din medicinske fortid , skal du sørge for brystreduktion teknikken vil ikke skabe andre problemer , der kan have behov for yderligere kirurgiske procedurer i fremtiden .
 • aldrig lade dig blive presset ind i en operation , at du stadig tøvende omkring .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------