Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide den nyeste teknikker karpaltunnel kirurgi

  Hvis du står over for udsigten til operation for at korrigere den smerte , følelsesløshed , tab af funktion og prikken i karpaltunnelsyndrom , det hjælper at vide de nyeste teknikker for karpaltunnel kirurgi . Den stigende bevidsthed om gentagne bevægelse skader har fået lægerne til at pioner nye og innovative måder at rette op på disse symptomer . Her er nogle skridt til at hjælpe dig med at opdage de muligheder , der er tilgængelige
1 .
Kend de mest almindeligt praktiserede kirurgi . Disse operationer omfatter :
Open Release Kirurgi
Open frigivelse kirurgi er generelt udført i en ambulant anlæg med en lokalbedøvelse ? . Et snit er foretaget på håndfladen og karpalforholdene ledbånd er skåret fra de underliggende median nerven at lette presset .

? Mini-Open Release kirurgi
En mini-åben frigivelse kirurgi er meget lig den åbne frigive metode, men er almindeligvis udføres i en læge kontor med en lokalbedøvelse . Lægen gør en langt mindre snit derved mindske hævelse og størrelse af arret .
? Endoskopi
Endoskopi er brugen af to blyant størrelse rør indsat i meget små snit til at udføre operationen . En lille skalpel , kamera og lyskilde er indsat i rør og en kirurg kan manipulere de instrumenter og overvåge udviklingen i kirurgi på en skærm . Denne operation er udført med en lokalbedøvelse , og patienten kan forvente at stige i en meget kortere periode på grund af mindre incisioner .
? Perkutan Balloon karpaltunnel-plasty
Denne procedure kræver indsættelse af en ballon gennem et lille snit i håndfladen , som er placeret mellem karpalforholdene ligament og medianen nerve af et kateter . Ballonen er oppustet med en saltopløsning , der strækker ledbånd og aflaster median nerven .
2 .
Skema konsultationer med flere forskellige kirurger . Hver læge kan henvende sig netop din situation forskelligt , og give indsigt , hvilken type kirurgi er den bedste løsning for dig .

3 .
Tal med et par kiropraktorer og osteopatisk kirurger . Disse udøvere af alternativ medicin kan være i stand til yderligere at informere dine beslutninger ved at foreslå mere progressiv og mindre invasive metoder til dine karpaltunnel symptomer .

gode råd og advarsler


 • Jo mere informeret du er om dine muligheder , jo lettere vil det være for dig og din læge for at finde en løsning, der bedst passer til dine behov og din livsstil med et minimum af komplikationer af operationen .
 • Undgå læger , der vil ikke overveje nogen anden mulighed , men den ene , at de nuværende . Når det kommer til carpal tunnel kirurgi , er der ingen metode , der er klart bedre end resten . Hver persons situation er unik , og hvis en læge hårdnakket nægter at overveje noget andet , finde en anden kirurg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------