Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , hvad de skal spørge din implantat / kosmetisk kirurg

  Når man har nogen form for kosmetisk kirurgi udføres , skal du sørge for , at du er i hænderne på en velkvalificeret kirurg . Bede potentielle kirurger de rigtige spørgsmål, vil sikre, at du får de oplysninger , som du har brug for , og også sikre , at du har et godt samarbejde med dine kosmetiske kirurg . Herunder er en liste over eksempler til at hjælpe dig vide hvad de skal spørge din implantat /kosmetisk kirurg
1 .
Spørg implantatet /kosmetisk kirurg , hvad certificeringer han har. Typisk en kosmetisk kirurg vil blive certificeret med den amerikanske bestyrelse Plastic Surgery ( se Resources ) . Hvis du kontakter American Society of Plastic Surgeons , kan de fortælle dig, hvilke læger har gode kvalifikationer .
2 .
Spørg implantatet /kosmetisk kirurg om sin uddannelse . Se, om han eller hun har afsluttet et residency specifikt i plastikkirurgi . Generelt sådanne kirurger vil have 3 års almen kirurgi og derefter yderligere 2 år ophold i plastikkirurgi .

3 .
Spørg hvor længe din læge har optrådt denne procedure , eller hvor mange gange han eller hun har gjort proceduren . Du vil være i stand til at se, at din læge har været praktiserende i nogen tid og har høstet erfaringer og dygtighed .
4 .
Spørg , hvis du kan se før og efter billeder . Faktisk se, hvad slags arbejde de kosmetiske kirurg gør , vil hjælpe dig med at måle hans evner . Kig på det tidspunkt , der er gået siden operationen . Hvis alle billederne er taget et år senere , så vil du ikke være forberedt på hvad dine bryster vil se ud kort tid efter operationen .
5 .

Spørg , hvis du kan tale med tidligere patienter . Taler med andre, der har været igennem operationen kan være beroligende . De har faktisk oplevet procedure , og de kan give dig en masse information om hvad man kan forvente . De vil være i stand til at fortælle dig om den smerte , de oplevede , og hvad de kan forvente under helbredelsesprocessen .
6 .
Spørg hvis operationen vil finde sted på kontoret eller på en ud-ambulatorium . Hvis det kommer til at finde sted i en ud-ambulatorium , du vil være sikker på at du kan se denne side også , og at det er state- licens . Find ud af , om denne procedure nogensinde er gjort med overnatning på hospitalet .
7 .
Spørg hvem der skal udføre operationen og den postoperative pleje . Du ønsker at mødes og føle sig godt tilpas med de mennesker, der er involveret med din operation , og også hvem du skal mødes med på alle dine post-operative udnævnelser . Dette er en meget personlig operation , og du ønsker at kende din kirurg og de mennesker , der plejer dig .

8 .
Spørg hvis lægen tilbyder finansiering . Mange kvinder har ikke penge til at betale for operationen med det samme og vil gerne finansieringsmuligheder . Hvis finansieringen ikke er tilgængelig, vil mange kvinder går andre steder . Spørge, om de kan tage en betaling plan , og hvad kreditkort de kan acceptere .

gode råd og advarsler


 • Interview mindst 1 andre kirurg . Du ønsker at få en second opinion og føle sig godt om dit valg af en kirurg .
 • har realistiske forventninger . Det vil tage nogen tid for hævelse og blå mærker at stilne af . Det vil også tage et stykke tid for dine bryster til at falde til i deres nye position . Vær tålmodig .
 • Sørg kirurgen er certificeret i plastikkirurgi . Sjovt nok , mange kirurger udføre procedurer , som de ikke er certificeret til at udføre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------