Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , hvad medicin til at tage før din karpaltunnel kirurgi

  Karpaltunnelsyndrom kan være en ødelæggende sygdom . Det kan forhindre en patient fra effektivt at fuldføre næsten enhver opgave, de har brug hænder til , og som ikke efterlader meget . Heldigvis er det også ofte en meget behandlelige tilstand . Afhængig af sværhedsgraden , at en af de muligheder fix karpaltunnelsyndrom er kirurgi . Hvis du skal opereres , er det vigtigt at vide , hvad medicin til at tage før din karpaltunnel kirurgi
1 <. br >
Rådfør dig med din læge om, hvorvidt du ønsker at have karpaltunnel kirurgi eller ej. Karpaltunnelsyndrom har mange forskellige behandlingsmuligheder og kirurgi er bare ¨¦n af dem .
2 .
Tal med en anesthesiologist når du har besluttet du helt vil have karpaltunnel kirurgi . Problemet med at tage medicin , før en operation er den negative reaktioner , de måtte have, til anæstesi og udtynding af blod , som kan øge blodtab .

3 .
Har anesthesiologist giver dig en liste over de lægemidler , du er eller ikke er tilladt at tage før og efter karpaltunnel kirurgi .
4 .
forblive på anesthesiologists planen indtil efter operationen . På dette tidspunkt kan du rådføre sig med en anden læge og sandsynligvis begynde at tage den medicin, du var før operationen efter behov .
5 .

Fortsæt alle dine almindelige medicin med undtagelse af blodfortyndende medicin og medicin til narkoselægen sagde ville medføre en negativ reaktion på anæstesi . Fælles blodfortyndende medicin omfatte ikke-steroidals som Aspirin og Advil .
6 .
Spørg uanset hvilken læge sætte dig på en blodfortynder ( hvis du er på en ) , hvis det er i orden at stoppe det for kirurgi . Afhængig af din tilstand , stoppe blodet tyndere kan ikke være et sikkert alternativ .

gode råd og advarsler


 • Må ikke spise eller drikke noget aftenen før din operation . Må ikke forbruge noget på dagen for din operation indtil efter operationen er fuldført .
 • Hold indsnit ren . Det er undertiden vanskeligt på hånden , og det tager ekstra pleje på den del af patienten .
 • Du skal altid være 100 procent de kommende med den medicin , du bruger . Nogle lægemidler er kontraindiceret og kan reagere med dødbringende konsekvenser .
 • genoptræning for karpaltunnelsyndrom kan tage måneder eller endda så længe et år efter operationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------