Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , hvornår de skal ringe til lægen efter brystreduktion

  Valget skal have brystreduktion kan være en meget vanskelig beslutning . De fleste mennesker kommer med lidt at ingen bivirkninger , men komplikationer kan opstå . For at forebygge komplikationer og andre alvorlige bivirkninger , er det vigtigt at kende tegnene på alvorlige komplikationer , så du vil vide , hvornår de skal ringe til lægen efter brystreduktion
1 .
Må din forskning . Før din operation , høre medicinsk guider og websteder for at lære om de risici, der er forbundet med denne kirurgiske procedure . Besøg web- steder som startside for American Society of Plastic Surgeons eller Consumer Guide til Plastic Surgery ( se Resources nedenfor ) . Vær især opmærksom på tegn og symptomer på disse risici og komplikationer .
2 .
Spørg din læge . Forud for brystreduktion , bør du starte med at konsultere din læge . De vil være i stand til at informere dig om eventuelle risici , de er opmærksomme på. Vær sikker på at spørge dem, hvad tegn for at se , og hvornår du skal kalde en læge om en komplikation .

3 .
Forstå det grundlæggende risici . Brystreduktion er en operation , og er genstand for en sådan normale risici som blødning , infektion og hævelse . Hvis du oplever ekstrem smerte , der ikke er afdæmpet af ordineret medicin , hvis du viser tegn på infektion , såsom en dårlig lugt , øget smerte eller lækage , eller hvis blødningen ikke vil stoppe , bør du kontakte din læge straks .

4 .
Kend sensuelle effekter . Et tab af følelse i brystvorterne og areola er almindelige bivirkninger . Du bør dog stadig have fornemmelse i andre dele af brystet , dog . Det er vigtigt at ringe til din læge , hvis du har noget tab af følelse .
5 .

Hold øje med tegn . Som du går gennem inddrivelse fase, er det op til dig at se din krop for tegn på komplikationer . Hvis du har mistanke om noget , er det altid en god ide at ringe til din læge straks .

gode råd og advarsler


 • at minimere ardannelse , skal du sørge for at anvende de foreskrevne antibiotika salve .
 • Køb post-kirurgi bh'er specielt designet til at give dig terapeutiske komfort efter din operation for at minimere risikoen .
 • undlade at ryge før og efter din operation .
 • Hvis du har nogle usædvanlige helbredsproblem eller ikke har det godt i dagene op til operationen , skal du sørge for at informere din kirurg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------