Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , om brystreduktion er smertefuldt

  At have en brystreduktion er en alvorlig beslutning for en kvinde at gøre . Selv om de fleste kvinder inddrive med lidt at ingen bivirkninger , som enhver operation , kan brystreduktion være smertefuldt . Før du træffer din beslutning , bør du kende risikoen for smerter brystreduktion kan forårsage . Her er hvordan man kan vide , om brystreduktion er smertefuldt
1 .
Tal med andre . Deres bedste kilde for information er andre folk, der har haft brystreduktion . Hvis du kender nogen , der har undergået en brystreduktion , så spørg dem om smerter forbundet med operationen .
2 .
Find mere information . Søg på internettet til websteder om brystreduktion . Brug en søgemaskine som Google eller din internetudbydere , eller besøg Mayo Clinic websted for at lære mere ( se Resources nedenfor )

3
Må din forskning . . Forud for kirurgi, medicinsk guider og hjemmesider høre og læse om den smerte og risici i forbindelse med brystreduktion . Se på, hvad slags foranstaltninger der kan træffes for at mindske smerten .
4 .
Kontakt en læge . Ring til din kirurg og oprette en høring . I løbet af denne pre-kirurgisk konsultation Deres læge vil diskutere sådanne ting som risici , bivirkninger og mængden af smerte du skal forvente .
5 .

Forstå det grundlæggende risici . Brystreduktion er en operation , og er genstand for en sådan normale risici som smerter , blødning og infektion . Hvis du har nogle historie sådanne post-operative komplikationer , så fortæl din læge for at se , om de kan være i stand til at ordinere dig noget at kontrollere smerten .

gode råd og advarsler


 • Vær åben og ærlig med din kirurg om dine bekymringer og spørgsmål med hensyn til smerte .
 • Køb post-kirurgi BH'er specielt designet til at give dig terapeutiske komfort efter din operation for at minimere smerten .
 • undlade at ryge før og efter din operation som en måde at mindske chancerne for smerter .
 • Hvis du har en usædvanlig helbredsproblem eller ikke har det godt i dagene op til operationen , skal du sørge for at informere din kirurg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------