Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide om fordelene ved brok kirurgi

  Brok kan være en smertefuld oplevelse , afhængigt af deres alvor og de kan påvirke næsten nogen. Chancer er du eller nogen omkring dig har brug opereret for en brok i deres levetid . Når og hvis det sker , er det vigtigt at kende fordelene ved dit brok operation
1 .
Stil spørgsmål til din læge . Der er ingen dumme spørgsmål og en god patient er en velinformeret en . Alt hvad du kan tænke på i den indledende høring skal rettes til din primære omsorgsgiver .
2 .
Spørg din læge om dine muligheder for så vidt angår , hvilken form for operation , du har . Der er nogle få valgmuligheder for anæstesi ( generel eller lokal ) og kirurgi ( åben eller laparoskopisk ) .

3 .
Lær hvordan en brok fungerer . En brok er stort set den bugnende af et af dine organer gennem muskelvæv . Det vil sætte dit sind på lethed at vide præcist, hvad der foregår i din operation før du går ind
4 .
Forskning hvilken type brok du har. Afhængigt af placering og sværhedsgraden af brok , er der et væld af forskellige omkostninger og fordele , som du måske overveje . Spørg din læge præcis, hvad slags brok du har. Den grundlæggende fordele ved brok kirurgi stammer alle fra den hernia , fordi der er ingen anden måde at reparere en brok .
? Reparer den brok med så lidt ubehag som muligt
? opnå den lavest mulige pris for en gentagelse
? Lad patienten til at genoptage et normalt liv så hurtigt som muligt
5 .

Consult online ressourcer . Brug web- sites som Yahoo Sundhed og PubMed for at få mere information om , hvilken type brok du har , og de måder at behandle det gennem kirurgi ( se Resources ) . Nogle af de brok typer :
lyskelymfeknuder : ? En brok i lysken . En tåre eller hul udvikler sig i lysken og indholdet af maven rager , der forårsager smerte
umbilical : . ? Udvikler rundt om det område af navlen . Navlestrengen brok kan påvises ved den " outie " navlen
Incisional : . ? skyldes svage væv i nærheden af en tidligere snit. Kan variere i størrelse fra meget små til meget store
Femoral : . ? Sker 5 gange hyppigere hos kvinder end mænd . Udvikler nær den krølle af benet .
6 .
tilbage til dit normale liv . En af fordelene ved hernia er eliminering af de smerter din brok forårsager . Efter et par uger ( afhængigt af, hvilken type operation du har ) du bør være i stand til at løfte vægt og motion , også . Sørg for at du får din læge om lov , før du begynder en øvelse regime efter brok operation .

gode råd og advarsler


 • Hvis der opstår spørgsmål efter din indledende høring , så tøv ikke med at Kontakt din læge eller det hospital , hvor de arbejder for at få besvaret dine spørgsmål .
 • Hold kirurgisk snit ren med aktuelle sæbe og vand eller sprit .
 • at få mest muligt ud af din brok kirurgi , afholde sig fra enhver form for løft eller aktivitet , der ville lægge et pres på din krop generelt eller det område af din brok specifikt .
 • Byg op til normal aktivitet langsomt . Ved at hoppe tilbage i din gamle livsstil for hurtigt , vil du risikere en gentagelse , i hvilket tilfælde du måske brug for en ny operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------