Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide om fordelene ved browlift kirurgi

  Næsten alle patienter er tilfredse , når de ser resultaterne af den pande elevator , uanset hvilken kirurgisk metode blev anvendt . De var ikke klar over hvor meget deres sagging panden bidraget til ældningstegn , indtil de ser , hvor meget yngre de ser ud. Trinene nedenfor kan hjælpe dig kender fordelene ved browlift kirurgi
1 .
Find en kirurg med en computer imaging system, så du kan se , hvad du kan se ud efter operationen . Se en visuel , som du kan forholde sig til kan være lige hvad du har brug for at overbevise dig selv om fordelene ved browlift kirurgi .
2 .
Tal med nogle tidligere modtagere af pande elevatorer . De vil formentlig være i stand til at vise dig før og efter billeder , samt fortælle dig , hvad de kan lide og ikke lide ved deres nye look , hvordan de følte før og efter operationen, og hvordan resultaterne i forhold til helbredelse tid og smerte .

3 .
lave noget research. Gå online for at web- sites som DocShop. com , som vil have oplysninger om de grundlæggende fysiske og følelsesmæssige fordele ved browlift kirurgi . Plastic Surgery 4 U er et websted , der også har mange før og efter billeder i sin pande elevator sektion , som du kan se ( se Resources ) .

4 .
Vurder din nuværende fysiske funktioner . Hvis du er utilfreds med dit ansigt på grund af tunge og hængende øjenbryn , eller tunge rynker i panden , overveje, hvordan glad for at det ville gøre dig til at se disse forsvinde .
5 .

undersøge dig følelsesmæssige sundhed . Du kan føle dig bedre tilpas , hvis du bare kiggede lidt yngre . Hvis du føler ulykkelig , fordi du tror, du er ved at blive gammel , før din tid , kan det gøre du føler dig bedre til at se yngre ud .
6 .
Spørg de spørgsmål, du måtte have om browlift kirurgi . At tale med din kosmetiske kirurg vil lette enhver frygt , du har , og han eller hun kan være i stand til at tale om yderligere fordele af browlift kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Forskning på internettet og finde ud af , hvad andre folk, der har haft kirurgi sige om det . Der er nogle meget gode websteder at gå til og finde ud af, hvordan andre mennesker nydt godt af browlift kirurgi .
 • Hvis du ikke har en computer med internetadgang , skal du gå til dit lokale bibliotek og bruge lidt tid på at læse bøger om fordelene ved browlift kirurgi . Der er en masse informationer i bøger og på internettet til at hjælpe dig .
 • Mens browlift kirurgi kan gøre dig til at se yngre ud, kan du ikke forvente, at det ændre dit liv med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------