Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide om fordelene ved hofte udskiftning kirurgi

  Ingen ønsker at føle, at de er immobiliseret . Desværre er det en oplevelse, som mange mennesker oplever på grund af et sammenbrud i deres hofteled . Takket være konstant at forbedre medicinske procedurer , kan dette være en midlertidig tilstand . Med lidt information , er det nemt at kende fordelene ved hofteledsalloplastik

Du skal bruge: .
internetadgang
Computer .
Læge .1 .
Tal med din læge om at leve med færre smerter . En læge vil forklare , at den smerte , der var forårsaget af sygdom , forringelse eller beskadigelse fjernes med de urolige væv og knogler . Når en fuld genopretning er erfaren, patienter rapporterer lidt at ingen smerter .
2 .
Diskuter med en kirurg , hvad den kan gøre for dig . En kirurg vil fortælle dig , hvordan hofteledsalloplastik kan forbedre kvaliteten af dit liv , give dig bedre bevægelige led , og giver dig mulighed for at genoptage almindelige aktiviteter , som du måske har måttet stoppe på grund af din hofte smerter .
3 .

Tal med en fysioterapeut . En fysioterapeut vil kunne diskutere med dig , hvorfor hofte udskiftning kirurgi er et godt valg for dig , hvis fysioterapi og hjælpemidler , såsom vandrere , stokke og receptpligtig medicin , ikke har hjulpet på dit problem .
4 .
Søg på internettet . Du kan finde oplysninger om fordelene ved hofteledsalloplastik på store websteder som det officielle site af National Institute of Arthritis og bevægeapparatet og hudlidelser, der har oplysninger om alle aspekter af hoftesmerter og hofteledsalloplastik .

5 .
Besøg biblioteket eller en lokal boghandel . Begge steder vil have up-to -date bøger , medicinske tidsskrifter og magasiner om knogle sundhed , som du kan se gennem at lære fordelene ved hofteledsalloplastik .

6 .
Tal til folk, der allerede har haft hofteledsalloplastik . Diskuter hvorfor de havde hofteledsalloplastik og hvilke fordele de fik fra det .

gode råd og advarsler


 • Forvent fuld tilbagebetaling til at tage mellem 6 uger til et år , og at alles opsving tid er anderledes , baseret på tidligere sundhed og alvoren af det udskiftede hofte .
 • Andre behandlinger bør anvendes før operationen, herunder anvendelse af en rollator eller tager medicin .
 • Antibiotika kan være nødvendig, før du undergår nogen invasive lægelige procedurer for resten af dit liv på grund af øget risiko for infektion, når du er i besiddelse kunstige dele i din krop .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------