Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide risikoen for browlift kirurgi

  Der er risici med enhver kirurgi og browlift kirurgi er ikke anderledes . Selv med browlift kirurgi risikoen er meget lille , vil du ønsker at vide af alle de risici , der kan opstå under og efter operationen . Læs trinene nedenfor for at lære om risikoen for browlift kirurgi
1 .
Forskning på internettet alt hvad du kan om browlift kirurgi . Du kan finde en række artikler om Smart Kosmetisk kirurgi Artikler om browlift kirurgi og risikofaktorer , eller du kan besøge webstedet af en egentlig kosmetisk kirurgi praksis som Brisbane Plastic Surgery , som også vil have en liste over de risici i forbindelse med procedure ( se Resources ) .
2 .
Spørg kirurgen spørgsmål om risici . Han eller hun vil diskutere ting som nerveskader på operationsstedet , blødning eller hæmatom ( pooling af blodet ) på operationsstedet , eller seroma , som er en samling af væske omkring operationsstedet .

3 .
Undersøg din generelle sundhed . Hvis du lider af en kronisk sygdom , er ryger , er allergisk over for medicin eller er en tung Drike , vil du ønsker at tale med din læge eller kosmetisk kirurg om disse problemer , og hvad han eller hun kan gøre for at hjælpe dig med at reducere risici .
4 .
Lær om de risici, der efter selve operationen . Du vil gerne vide om ardannelse ved hårgrænse og hvordan nogle mennesker har til at bære deres hår over panden for at skjule arrene , infektion på operationsstedet og nedsivning .
5 .

Tal med folk, der har haft den operation før . Du kan finde ud af , om de havde nogen komplikationer med deres egne browlift operation , og hvis de var i stand til at komme over dem let og komme tilbage til healing .
6 .
Uddan dig selv om , hvordan undgå risici efter helbredelse . Efter healing , vil du blive konfronteret med solskader , hud stretching , rynker og andre faktorer , der vil gøre din yngre udseende forværres hurtigt .

gode råd og advarsler


 • Skriv ned de spørgsmål, du har , så du ikke glemmer at spørge dem senere .
 • Stop rygning og stoppe med at tage alle ikke-receptpligtige lægemidler 2 uger før browlift operation for at undgå komplikationer .
 • Lær om de risici, der online er ikke det samme som at høre dem fra din læge eller kirurg , der kan forklare dem til dig i bedre detaljer . Så du skal ikke springe over oplysninger i konsultationerne , fordi du tror, du allerede kender det alle .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------