Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide risikoen for hofte udskiftning kirurgi

  Når du er immobiliseret og opleve smerter fra en dårlig hofte , er det nemt at bare vil have en ny . Men det er ikke så nemt som det lyder . Der er evig resultater . Før du træffer en beslutning , er det vigtigt at kende risikoen for hofte udskiftning kirurgi
1 .
Forskning mulige komplikationer under en operation ved at besøge web- sites som hofte og knæ Institut ( se Ressourcer nedenfor ) . Dette site undersøger alle aspekter af hofteledsalloplastik , herunder generelle kirurgiske risici såsom blødningskomplikationer , skader på indre organer , og reaktion på anæstesi .
2 .
Tal med din læge om risikoen for kirurgi . Meget sjældent patienter kan udvikle lungebetændelse , når inddrivelse . Smerter kan også være til stede fra indsnit . Andre risici inkluderer blødning , blodpropper og infektion .

3 .
Diskuter andre risici med din kirurg , som den mulige forekomst af knogle indskud i blødt væv omkring hofteleddet . Disse kan føre til et tab af mobilitet eller forårsage smerte , hvor en anden operation kan blive nødvendig.
4 .
Tal med en fysioterapeut for at forstå, at der kunne være en forskel i længden af dine ben , der som regel kan afhjælpes med en sko indsætte . Din fysioterapeut kan også nævne den manglende evne til at deltage i visse anstrengende rekreative aktiviteter, som tennis eller løb.
5 .

Tal med andre, der har haft kirurgi . De kan fortælle dig at være opmærksom på en øget risiko for infektion . Når falske dele er til stede i kroppen , infektionen er mere almindelige og spredes nemt mellem dele af kroppen .

gode råd og advarsler


 • Hvis mere end én fælles skal udskiftes , skal du kontakte din læge for at afgøre den bedste rækkefølge for dem at være afsluttet .
 • at forebygge infektion , kan antibiotika være nødvendig forud for enhver invasive medicinske undersøgelser eller procedurer for resten af dit liv .
 • Løsning af den kunstige hofte er det mest almindelige problem er forbundet med lange sigt udgør en risiko for hofte udskiftning kirurgi . Dette sker , når væv vokser mellem knogle og dens kunstige brud.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------