Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide risikoen for karpaltunnel kirurgi

  Hvis din læge anbefaler karpaltunnel kirurgi at lindre smerter og genoprette funktionen af dine hænder , vil du ønsker at vide de risici for at hjælpe informere din beslutning . Karpaltunnel kirurgi betragtes ofte som den sidste udvej for at afhjælpe smerter , følelsesløshed , svaghed og tab af styrke og koordination . Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig træffe den bedste beslutning
1 .
Vid , at karpaltunnel kirurgi er kun effektivt 50 procent af tiden i gennemsnit . Statistikker viser , at kun halvdelen af de mennesker , der går under kniven oplevelse fuldstændig lindring af deres symptomer .
2 .
Vær opmærksom på risikoen for infektion . Enhver invasiv kirurgi indebærer risiko for postoperativ infektion , der kan forårsage en lang række andre problemer .

3 .
Forvent ardannelse og hævelse . De ardannelse og hævelse , som indledes, efter operation kan føre til øget ubehag og tab af funktion .
4 .
Forstå , at skaden kunne opstå for median og de omkringliggende nerver . Selvom det er sjældent , afhuggede en eller delvist afskåret nerve kan resultere i forringet brug af dine hænder for resten af dit liv .
5 .

vide, at der er en øget mulighed for gigt i de kommende år efter operationen . Eksperter er uenige om , hvis karpaltunnel kirurgi øger chancerne for gigt påvirker hænder , men der er tyder på, at det gør .
6 .
Forbered for tab af indkomst . Den periode, rekreation efter operation og fysioterapi , som indledes, vil sandsynligvis påvirke din evne til at vende tilbage til fuldtidsbeskæftigelse i flere måneder.

gode råd og advarsler


 • Få anbefalinger fra flere typer af sundhedspersonale , før du forpligter dig til kirurgi . En kiropraktor eller osteopatisk specialist kan tilbyde alternative metoder til at lindre dine symptomer .
 • dit forsikringsselskab kan eller kan ikke anse karpaltunnel kirurgi som en nødvendig løsning for dine symptomer . Du kan forvente en kirurgisk procedure til at koste mindst $ 5. 000, afhængigt af sværhedsgraden af dine symptomer .
 • at vende tilbage til normale aktiviteter for hurtigt efter operationen kan resultere i en fuldstændig tilbagevenden til den tidligere symptomer og mindre brug af din hænder i en længere periode .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------