Position: sygdoms > 3 >

hvordan man forbereder en hage augmentation

  Hvis du har en hage med proportioner , som er ude af trit med resten af dit ansigt , ved, at spørgsmålet kan behandles med hage augmentation kirurgi . I hage augmentation er hagen modelleret ved hjælp af et implantat

Du skal bruge: .
Øjendråber
Fløjte, klokke , walkie-talkies eller et samtaleanlæg .
Telefon med en højttaler .

Forbered dig på en Chin forstærkning1 .
Spørg din læge om de anvendte materialer i implantatet kirurgi. Du ønsker at sikre, at dine implantater ikke er lavet med et materiale , som du er allergisk .
2 .
Giv din kirurg en fuld gennemgang af alle naturlægemidler kosttilskud , naturlige kosttilskud , vitaminer og medicin , som du har taget . Omfatter både receptpligtige og over -the-counter -produkter . Det kan være bedst at indstille nogle af disse elementer i ugerne op til din operation , og din læge vil være i stand til at fortælle dig, hvilken vej at gå.
3 .

Arranger til har nogen tage sig af dig i de 24 til 72 timer efter din operation . Husk, at hvis en krisesituation udvikler sig , kan du ikke have styrken til at tilkalde hjælp , hvis du er på egen hånd.
4 .
Etablere en nem metode til at tilkalde din vicevært , hvis du har brug for hans hjælp . Køb en fløjte , klokke , walkie-talkies eller et samtaleanlæg .
5 .
Hold øje med alkoholforbruget , som du forberede din procedure . Alkohol er bedst elimineret i dagene op til din operation .

6 .
Overvej din telefon opsætning . Få en telefon med en højttaler og placere den inden for rækkevidde af din opsving seng . Drej ringetonen fra , så det vil ikke forstyrre din søvn .
7 .
Forbered hagen forstærkning kirurgi ved at købe øjendråber . Efter enhver form for kirurgi er der en tendens øjnene at være tør .
8 .
Forvent at kunne genoptage normale aktiviteter i ca 2 dage , efter pres dressing på din indsnit er blevet fjernet .

gode råd og advarsler


 • Ofte gange , andre kosmetiske kirurgi procedurer-som f. eks kind augmentation , hals fedtsugning eller næsekorrektion-foregår i samarbejde med hagen forstærkning at skabe optimal balance . Hvis du har plads på din budget for ekstra arbejde , mener diskutere disse procedurer med din læge .
 • Forvent hagen forstærkning operation for at tage omkring 30 minutter . Det er typisk udføres ved hjælp af en lokalbedøvelse og intravenøs sedation . Dog kan en generel anæstesi anvendes i nogle tilfælde , især hvis andre procedurer , der gøres i samarbejde med din hage augmentation .
 • Må ikke forbruge varme mad i ugerne efter din hage augmentation kirurgi . Området omkring din underlæbe , vil blive følelsesløse , og du risikerer at vide skoldning dig selv .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------