Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan afgøre den rigtige placering for brystimplantater

  Hvis du ofte har været skuffet , når du kigger i spejlet og ønsker at øge dit selvværd , samt din kop størrelse , kan brystforstørrelse være en måde at opnå begge disse mål . Når du har besluttet at gå videre med operationen , er det vigtigt at overveje placering , samt størrelse . Placering af implantater kan gøre en væsentlig forskel i den måde , du ser uden tøj . Læs videre for at lære , hvordan man fastlægger den rigtige placering for brystimplantater

Du skal bruge:
Læge .

Forskning Om Sub-Glandel Option er rigtig for dig


1 .
Diskutere sub-glandulær placering for minimal invasion af brystet muskler. Med denne metode er implantatet placeres over brystmuskel og under mælkekirtlen .

to .
Vid , at den ulempe at denne operation er det højeste sandsynlighed for, at du kan være i stand til at se implantatet , når du er topløs . Afgør , om du er komfortabel med denne risiko .
3 .
Forvent mindre smerte i de tidlige hvileperioder fordi brystmusklerne ikke beskadiges under placering af implantatet .

præcisere proceduren for Sub-Stribet placering1 .
Sammenlign billeder af denne teknik til at se, hvordan implantatet ser gennem huden . Du kan finde dette at være den rigtige løsning , fordi det forhindrer indlysende påvisning af den udvidede brystet .
to .
Erkend , at denne procedure kan skabe lidt længere healing gange . Under operationen , må adskillelsen af pectoralis majora fra pectoralis minora være afsluttet for implantatet skal placeres mellem musklerne .
3 .

Diskutere sandsynligheden for kapselskrumpning . Implantatet er afskærmet i denne position og er mindre tilbøjelige til at blive beskadiget i en ulykke .
4 .
skabe et mere attraktivt kavalergang linje med anbringelse under musklen .

Afgøre, om henførsel under Muscle er den rigtige løsning


1 .
Spørg om sub-muskulære placering af implantater for øget dækning .
2 .

Forstå at implantatet er placeret under alle pectoralis majora og minora , samt muskuløse fascia , under operationen.
3 .
Husk, at den præcise og dybe placering af implantatet giver mulighed for en nedsat sandsynlighed for krusninger nær kanten af silikone kabinettet .

Tips og advarsler


 • Diskuter din krop med din kirurg for at være klar på , hvad det endelige resultat vil se ud . Husk, at implantater vil være mere spores på patienter med ringe eller ingen naturlige brystvæv , uanset hvilken placering er valgt .
 • Bestem din tolerance over for smerte før afvikling på en teknik . Spørg din kirurg om det forventede niveau af smerte med hver kirurgisk indstilling.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------