Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan finde oplysninger om brystreduktion

  Hvis du overvejer en brystreduktion , er der en hel del oplysninger, du behøver at vide , fra de fordele og risici forbundet med den procedure , hvordan man forberede og komme fra en nedsættelse mammaplasty kirurgi . I en alder af internettet , er det nemt at finde information om brystreduktion og kvalificeret kirurger i dit område . Læs videre for at lære at finde information om brystreduktion

Du skal bruge: .
Læge
Reduktion mammaplasty specialist .
Gynækolog .1 .
Tal med din læge eller gynækolog om brystreduktion . Begge vil være i stand til at foretage en foreløbig vurdering af netop din situation og styre dig i retning af yderligere oplysninger .
2 .
Ring til din sygesikring udbyder . Dette trin hjælper dig med at finde en akkrediteret og pålidelig plastikkirurg , da de fleste forsikringsselskaber ikke dækker operationer udført af læger, som ikke er på en forhåndsgodkendt liste af kvalificerede kirurger . Du kan også benytte lejligheden til at finde ud af, om ikke din procedure, vil blive dækket af din sygesikring politik , og hvilken dokumentation du skal give for forsikring til at dække det .
3 .

Vælg en pålidelig , neutral online kilde til at lære fakta om reduktion mammaplasty . American Society of Plastic Surgeons giver et fremragende online oversigt over de teknikker, der anvendes i brystreduktion , samt de potentielle faldgruber og fordele ved proceduren . Se Resources linket nedenfor .
4 .
Find en plastikkirurgi klinik i dit område , ideelt set en , der har specialiseret sig i mammaplasty procedurer . Ring til den klinik , og anmode om informative brochurer og ressourcer , der kan hjælpe dig med at lære mere om de teknikker , der tilbydes af personalet på klinikken . Du kan også søge efter lokale plastik kirurger på Dok Shop hjemmeside. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link .
5 .
Arranger en høring med en bord- certificeret og betroede plastikkirurg eller reduktion mammaplasty specialist . Under høringen , vil du lære mere om de kirurgiske teknikker til rådighed til at hjælpe dig så godt som detaljer om eventuelle risici, der kan være involveret .

gode råd og advarsler


 • Tal med kvinder, der har haft brystreduktion for mere information om hvad man skal kigge efter for at undgå de kirurger og kirurgiske teknikker . Kig efter disse kvinder i brystreduktion støttegrupper .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------