Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig på abdominalkirurgi

  Abdominal kirurgi kan være behov for en række betingelser . Colitis ulcerosa , hysterektomi , mini Fedtsugning , tillæg , galdeblære fjernelse og mange andre sygdomme kan kræve kirurgisk indgreb . De mest almindelige abdomen er en sonderende laparotomi ( for at undersøge bughulen ) , laparoskopi ( minimalt invasiv kirurgi ) og åben Indsnit

Du skal bruge: .
Surgeon
Smertestillende medicin.

Review abdominalkirurgi Forberedelse


1 .

Forstå årsagen til abdominal kirurgi . Den form for kirurgi vil finde den bedste måde at forberede sig til sygehusophold . Hvis det er en laproscopic procedure , vil du sandsynligvis gå hjem operationsdagen . Dette indebærer indsættelse en laproscope gennem et lille hul i maven til at udføre proceduren . Det er en almindelig praksis for kirurgi såsom galdeblæren , tillæg eller hernia .
2 .
Forbered dig på at overnatte eller længere , hvis en åben snit er påkrævet. Dette indebærer at skære gennem huden og musklen lag for at nå organer inde i maven . Denne type operation kan være nødvendigt at udføre en hysterektomi , colonectomy eller en anden procedure , der ikke er muligt via en laproscope .
3 .
Planlægge at have en køre dig hjem , hvis du har døgnbehandling eller ambulant abdominal kirurgi . Hertil kommer, at planen er hjælp til et par dage efter du bliver udskrevet .

4 .
Forvent at gøre tarmen forberedelse til næsten enhver form for abdominal kirurgi . Denne regel medfører en streng flydende kost for 2 dage , laksantia som instrueret og et lavement . Dette er nødvendigt , fordi tyktarmen er lammet under fuld narkose , og det gør det lettere for inddrivelse har en tom kolon .
5 .
Forbered forude for tid væk fra normale aktiviteter . Sørg for, at dine regninger bliver betalt , kæledyr bliver passet og arrangementer er lavet til børnepasning , hvis det er nødvendigt . Stock op skabet og køleskab med let -til-lave mad , når du kommer hjem .
6 .

Spørg din læge om de risici og mulige komplikationer fra abdominal kirurgi. Udarbejder en liste til at holde hånden for dig selv eller din plejer at vide, hvornår de skal ringe til din læge .
7 .
Træffe foranstaltninger til at kontrollere smerter forud for kirurgisk indgreb . Spørg din læge til smertebehandling , at så meget hvile som muligt med henblik på operation .

gode råd og advarsler


 • Spørg din læge , som over -the-counter smerter medicin vil sandsynligvis blive brugt , og har en levering på hånden forud for operationen.
 • Sørg dit forsikringsselskab godkender operation før du indlagt . Nogle luftfartsselskaber kræver dette , og betalingen kan nægtes , hvis kravet ikke er opfyldt .
 • Følg lægens pre-op ordrer strengt . Hvis ikke, kan det hæmme dine chancer for en vellykket operation .
 • forstå, at nogle abdominal kirurgi er en nødsituation , og der er ikke tid til at forberede sig i tilfælde af en ulykke eller traumer , abdominal aneurisme eller andre uventede begivenhed .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------