Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig på brystreduktion bivirkninger

  Mens brystreduktion , når de udføres af en erfaren og kvalificeret plastikkirurg , har ofte flotte resultater , er der en række bivirkninger , du bliver nødt til at forberede sig til efter operationen. Normalt er de ikke af alvorlig karakter . Du bør dog forberede sig på en periode på flere måneder at foretage en fuldstændig genopretning fra din brystreduktion . Læs videre for at lære at forberede sig til brystreduktion bivirkninger

Du skal bruge: .
reduktiv mammaplasty specialist
Support bh .


1 .

Tal med din kirurg i detaljer om de potentielle risici , fordele og mulige komplikationer af brystreduktion , før du forpligte sig til , at proceduren udføres . Prognosen er stærkt afhængig af din individuelle omstændigheder , og rådgivning fra en kvalificeret sundhedsperson bør tages meget alvorligt .
2 .
Forstå, at permanent ardannelse ikke kan undgås , når en patient gennemgår bryst reduktion kirurgi . Mens dygtige læger kan gøre et fremragende stykke arbejde for at skjule og maskering af ardannelse , og det vil være skjult , når der bærer en bh eller badedragt , vil det være til stede til en vis grad .
3 .
Forbered dig på at ansigt post-operative smerter . Mens dette typisk kan styres ved hjælp af receptpligtig medicin , de smerter efter en reduktiv mammaplasty kan undertiden være alvorlige og kan kræve en korrigerende kirurgiske indgreb .

4 .
drøfte muligheden af bryst asymmetri med din kirurg under din indledende konsultationer. Breast asymmetri resultater , når , efter en brystreduktion procedure , det ene bryst er stadig lidt større end den anden. Fordi din kirurg behov for at forudse , hvordan dine bryster ser ud , når du står op , det kræver utrolig præcision at lave en ordentlig vurdering af præcis, hvor meget fedt og kirtelvæv at fjerne . Breast asymmetri kan kun korrigeres gennem supplerende kirurgiske procedurer .
5 .
Vid , at alle brystreduktion procedurerne, indebærer en betydelig risiko for, at kvinden mister evnen til at amme . Dette er fordi de fleste af mælkekanalerne i brystet er fjernet eller på anden måde ændret under den kirurgiske procedure . Hvis din evne til at amme er det vigtigt for dig , kan en reduktiv mammaplasty ikke være det rigtige valg .
6 .

Forudse muligheden for, at dine brystvorter bliver forkert placeret efter det kirurgiske sår heles . Som med bryst asymmetri , kan kun yderligere kirurgi rette op på denne bivirkning .
7 .
Overvej risikoen for , at du vil miste nogle , de fleste eller i sjældne tilfælde , alle den følelse i dit bryster og /eller nipler , selv efter du er fuldt helet . Mens dygtige , erfarne kirurger er som regel i stand til at undgå at beskadige blodkar , der nærer brystet nerveender , er der ingen garantier .

gode råd og advarsler


 • Alvorlige bivirkninger virkninger kan skyldes brystreduktion . Du bør tage din læge eller speciallæge 's udtalelse om , hvorvidt eller ikke du er en god kandidat til en reduktiv mammaplasty procedure i god tro .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------