Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig på karpaltunnel kirurgi komplikationer

  Operation for at fjerne presset på nerverne i håndleddet , er en almindelig måde at behandle carpal tunnel syndrom. Som med enhver form for kirurgi , selv om der er mulige komplikationer , der kunne ske under behandlingen. Det er vigtigt, at du forbereder karpaltunnel operation komplikationer , selvom de ikke er meget almindelig

Forbered karpaltunnel Kirurgi Komplikationer <. /h4>
1 .
Se, hvad du spiser og drikker før operation . De fleste generel anæstesi kræver, at du ikke spiser noget under de 18 timer før operationen. Du skal have en tom mave , så du vil ikke kvæle på noget skal du kaste , mens du er under narkose .
2 .
Fortæl din kirurg , hvis du har allergi . En af de mest almindelige komplikationer ved karpaltunnel kirurgi er en allergisk reaktion på enten medicin eller kirurgiske instrumenter . Du kan drastisk mindske risikoen for en allergisk reaktion ved korrekt at informere din kirurg før operationen .

3 .
Vær forsigtig med ikke at ryge før og efter operationen . Rygning tynder blodet , som kan påvirke kroppens evne til at foretage blodpropper . Du er nødt til at have disse blodpropper , så din krop kan begynde at helbrede efter operationen .
4 .
Tag din medicin som anvist af din læge . Det er vigtigt at have anti-infektion medicin efter enhver form for kirurgi og karpaltunnel kirurgi er ingen undtagelse .
5 .

Få en ven til at være sammen med dig før og efter operationen . Du skal forberede dig med følelsesmæssig støtte til efter en operation. Du vil også ønsker at trække på hjælp fra et par venner til at støtte dig i at gøre aktiviteter , der involverer enten hænder eller tunge løft . Begrænse anvendelsen af den hånd, der blev opereret på er den bedste måde at forebygge karpaltunnel operation komplikationer .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge , så du ved alle de mulige komplikationer , der kan opstå under og efter karpaltunnel kirurgi . Hun kan have nogle gode forslag til at forebygge eller behandle disse komplikationer .
 • Må ikke bruge for meget tid at bekymre sig om kirurgiske komplikationer . Du og din læge vil finde en måde at behandle dem , hvis de opstår . Fokus på at holde en positiv indstilling og ser frem til at leve uden karpaltunnelsyndrom .
 • Hvis du begynder at føle sig syg , får kvalme eller erfaring intens smerte i hånden efter operationen , ringe til din læge straks .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------