Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan genoprette fra abdominal kirurgi

  Den tid det tager at komme sig efter abdominal kirurgi afhænger af omfanget og typen af kirurgi . For eksempel kan en laproscopic galdeblæren procedure tage et par dage ved mest at være tilbage til en normal rutine . På den anden side , kan en omfattende kolon resektion for fjernelse af kræft eller andre hindringer tage uger at begynde normale aktiviteter

Forbered at tilbagesøge Abdominal Kirurgi


1 .
Tackle en dag ad gangen . Må ikke forvente at være tilbage til normal , så snart du er hjemme fra hospitalet . Uanset om du har kirurgi som en ambulant eller stationær , helst kirurgisk indgreb vil have nogle aktiviteter begrænsninger.
2 .
Udnyt bistand fra familie , venner og naboer , mens du på fode igen. Du kan få brug for nogen til at forberede dine måltider eller afhente recepter . Hvis du ikke har en , der kan hjælpe , spørge om frivillige i dit samfund . Sygehuset socialrådgiver kan være i stand til at hjælpe med at finde nogen i dit område .

3 .
Planlæg aktiviteter til din restitutionstid , der er interessante , men kræver ikke en ophævelse eller bøjes . Sted bøger , ord spil og puslespil i tilgængelige steder, for når du kommer hjem . Sæt din yndlings DVD'er på en hylde , der er nemt at nå uden at bøje over .
4 .
uddelegere enhver tunge hovedrengøring gøremål såsom støvsugning til en anden . Få vasketøjet gjort før at gå til hospitalet , da tunge løft vil være ude af spørgsmålet . Din læge vil fortælle dig, hvornår det er sikkert for dig at stress underlivet .
5 .

Motion efter lægens anvisninger . Afhængigt af årsagen til operationen , kan du blive begrænset for flere fra enhver form for anstrengelse . Andre procedurer kan tillade lys udøve hurtigere .
6 .
Hold puder lige ved hånden til positionering under søvn og for komfort , mens du sidder . Det kan også være nødvendigt at have en pude til beskyttelse i løbet af maven , når man sidder , især hvis små børn eller kæledyr bor i hjemmet .

gode råd og advarsler


 • Uanset typen af abdominal kirurgi , vil din læge sandsynligvis give dig instruktion i at stå op og bevæge sig rundt. Dette hjælper med at få tarmen virker igen og opmuntrende blodgennemstrømningen til healing .
 • Tag din smertestillende medicin som foreskrevet vil lette helingsprocessen . Du kan flytte rundt lettere, hvis du ikke er i smerte .
 • Børn med abdominal kirurgi kræver nøje overvågning for at undgå skader på operationsstedet. Se nøje for symptomer , der kræver øjeblikkelig opmærksomhed , som anvist af den pædiatriske kirurg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------