Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan genoprette fra rotator cuff kirurgi

  Rotator cuff kirurgi er gjort for at reparere problemer i skulderleddet . Denne type kirurgi kan korrigere problemer som kroniske senebetændelse og skader på rotator cuff på grund af en akut skade . Du skal vide, hvordan man kan genoprette fra rotator cuff operation , så du rigtigt kan bruge din arm igen

Du skal bruge: .
Ice pack
. Sling .


1 .

Hold din arm i en slynge , som anvist af din kirurg og læge . Ofte, vil du få lov til at løslade de slynge , så du kan rette din arm , men du bliver nødt til at holde sejlet på at sikre, at din skulder er immobiliseret .
2 .
Anvend en ispose på din skulder til at lindre ømhed . De bedøvelsesmidler, der anvendes under operationen bør holde dig behageligt for den første dag efter operationen . Når du er hjemme , kan en ispose lindre enhver resterende ømhed fra din rotator cuff operation .
3 .
Begynd fysioterapi . Mange patienter vil begynde fysioterapi , mens de stadig er på hospitalet efter deres operationer . Fysioterapi er vigtig for genopretning din rotator cuff og lære at styrke din skulder igen , så du skal nok være i fysisk terapi for 1 til 2 måneder .

4 .
Tag dine venner og familiemedlemmer , der opfylder dine fysioterapeut . Det anbefales , at din familie lære, hvad du vil gøre for terapi . Fysioterapi for rotator manchet kan være meget krævende og de mennesker du elsker med brug for at vide hvordan de kan hjælpe dig , hvis du har nogen problemer .
5 .
tage anti-infektion medicin som anvist af din kirurg . Efter enhver form for kirurgi , er du til en øget risiko for en infektion . Denne medicin vil mindske risikoen for en infektion på det sted, din kirurgiske incisioner .
6 .

Tal med dine venner om at køre dig til og fra fysisk terapi i de første par uger efter operationen . Du vil formentlig ikke være i stand til at køre med en slynge på armen .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at du drikker 8 glas vand hver dag . Have nok klare væske i din krop er en vigtig del af at komme sig rotator cuff kirurgi .
 • vide om alle de mulige bivirkninger af din medicin og din operation . Vide, hvornår de kalder en læge i tilfælde af en komplikation i løbet af din nyttiggørelse eller en allergisk reaktion på grund af din medicin .
 • Undgå tunge løft med din arm , der blev opereret . Du bliver nødt til at være forsigtig med dine skulderleddet indtil du er færdig med fysioterapi . Enhver tunge løft kan komplicere din sekundære og muligvis beskadige din rotator cuff igen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------