Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe nogen komme sig efter karpaltunnel kirurgi

  Som computer bruger bliver en så integreret del af vores liv , museskader og karpaltunnelsyndrom bliver mere almindeligt . Antallet af mennesker, der har opereret til behandling af karpaltunnelsyndrom er stigende . Selv om det ikke anses for en større operation , kan du være en stor hjælp , hvis du hjælper nogen, mens han kommer sig efter karpaltunnel kirurgi . Læs videre for at finde ud af , hvordan
1 .
Sæt lidt tid afsat . Karpaltunnel kirurgi generelt har en forholdsvis hurtig genopretning tid , men gør dig til rådighed til at hjælpe i mindst en uge .
2 .
Hjælp din ven med kørsel . Det er sandsynligt, at din ven ikke skal køre sin bil i et par uger . Dette gælder især, hvis hun har åben Indsnit kirurgi fordi opsving tid for hånden er meget længere . Du kan hjælpe ved at køre hende til og fra hendes fysiske terapi udnævnelser .

3 .
Giv din kammerat en hånd med sin dagligvarer . Når nogen har karpaltunnel kirurgi , anbefales det, at de undgår tunge løft . Din ven kan have svært ved at gennemføre sit dagligvarer , så tilbyder at hjælpe ham .
4 .
Sørg din ven tager hende medicin . Lægerne vil ordinere flere anti-infektion medicin og måske nogle milde steroider for at fremskynde inddrivelsen tid . Hvis din ven er en ældre person eller særlig glemsom , venligt minde hende eller spørge hende, om hun har taget hende medicin i dag .
5 .

Vær forberedt på at tilbyde følelsesmæssig støtte . Din ven kan føle en lille smule ned og deprimeret , da han ikke kan bruge den ene hånd i en uge . Støtter ham ved at minde ham om, at smerten fra hans karpaltunnel bør være alle væk nu.

gode råd og advarsler


 • Sørg for at din ven er økonomisk parat til at støtte sig hvis hun ikke er i stand til at få udbetalt sygedage fra arbejde , mens hun kommer sig .
 • Tal med din ven , før operationen for at finde ud af præcis , hvad han forventer af dig . Lav en liste over de måder, du kan hjælpe , men minde ham om, at du har din egen ansvar og kan ikke hjælpe ham hver time på dagen .
 • Mind din ven , at karpaltunnel kirurgi er ikke så ekstrem . Hun skal stadig være i stand til at gøre mange ting for sig selv mens overvinde operationen . Lad ikke din ven bruge kirurgi som en undskyldning for at blive forkælet i en uge .
 • Vær sikker på at din ven kender de mulige komplikationer, der kan opstå efter karpaltunnel kirurgi . Han skal være opmærksomme på disse bivirkninger og vide hvad de skal gøre , hvis han bemærker dem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------