Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe nogen komme sig efter tandoperation

  Det kan være svært for folk , der tandoperation at komme tilbage til deres almindelige liv med det samme . Under kære til at hjælpe dem inddrive kan juble dem op og hjælpe dem med at få bedre hurtigere

Du skal bruge: .
Ice pack
. Ordineret antibiotika eller smertestillende midler .
Ibuprofen .
Væsker som vand , juice og sodavand .

Soft fødevarer gerne mosede kartofler og yoghurt .
Gaze eller teposer .

Hjælp Nogen Recover Efter Dental Surgery


1 .
Undgå at lade din elskede spise eller drikke noget samme dag som hendes operation . Patienten bør være i stand til at børste tænder om morgenen . Hvis du vil vide , hvad der ellers en mundtlig kirurgi bør patienten ikke straks efter operationen , kan du besøge Atlanta Oral og Ansigtskirurgi hjemmeside ( se Resources nedenfor) .

2 .
Fyld din elskede 's smertestillende medicin recept umiddelbart efter kirurgi og sikre, at han følger kirurgens anvisninger for at tage det . Hvis din elskede ikke er ordineret noget , men er stadig oplever smerte , tyder på en over the-counter-smertestillende som ibuprofen .
3 .
Lad din elskede sidde i en behagelig stol efter at komme hjem med hovedet højt . Hvis hun har haft en tand , der udvindes, så sørg for hun holder konstant tryk på operationsstedet med en tot gaze . En fugtig tepose også kan anvendes . Gentag hvis blødningen fortsætter .
4 .

Anvend isposer på din elskede ansigt over kirurgiske område for at mindske hævelse . Området skal være iset på en 15-minutters on-off tidsplanen for den første dag efter operationen .
5 .
Giv din elskede en sodavand eller kulsyreholdige drikkevarer til at betale sin mave . Sørg for at give ham juice eller mælk at tage med receptpligtig smertestillende medicin for at mindske risikoen for problemer med maven.
6 .
Lad din elskede skylle munden 24 timer efter operationen med en blanding af 8 ounce af varmt vand og en 1 /2 tsk . salt . Har hendes skylles cirka en gang en time, mens vågen .
7 .
Lad din elskede til at spise blødt fødevarer som yoghurt eller mosede kartofler, når han er klar . Undgå at give ham hårdt eller små fødevarer som popcorn , der kunne skade operationsstedet .

gode råd og advarsler


 • Overvej shopping for nødvendige fødevarer og forsyninger , før din elskede har kirurgi , så han ikke behøver at afhente poster .
 • Plan at afhente din elskede en fra dental kirurgi og tage ham til en opfølgning udnævnelsen , da han kan føle sig alt for svag til at køre sig selv .
 • Lad ikke din elskede at bruge sugerør , cigaretter , alkohol eller at spise mindre eller hård fødevarer . Disse vaner kan løsne en blodprop , som kan forårsage en smertefuld , ildelugtende tilstand kaldet tør stik . Tør socket vil øge den tid, det tager for en person at komme fra dental kirurgi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------