Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan komme ud af en biopsi

  Den tid det tager at komme sig efter en biopsi , afhænger af, hvilken type biopsi . For fin nål aspiration biopsier , er den restitutionstid minimal . Hvis biopsi udføres under generel anæstesi , kan tilbagesøgningen tid tage op til 2 uger eller mere

Tag tid til at komme


1 .
indse, at postoperativ omsorg for en procedure som en åben excisional bryst biopsi omfatter smerter kontrol hvis det er nødvendigt , og undgå tunge løft i 2 uger . Snittet tager omkring en måned til helt helbrede .
2 .
Forbered biopsier på indre organer , såsom lever , til at kræve sengeleje i op til 24 timer efter proceduren . Det er normalt at have ømhed på incisionssted , men det er som regel let kontrolleres af over the counter medicin , såsom Tylenol .

3 .
Følg retningslinjerne om afskedigelse for at lede efter tegn på blødning og infektion .
4 .
Vid, at følgende fleste biopsier det er ok at genoptage en normal kost . Hvis du havde en biopsi af en del af fordøjelsessystemet , kan du være begrænset i de første par dage efter proceduren .
5 .

Forbered dig på at tilbringe tid på opvågningsstuen efter en biopsi i fuld narkose . Din vitale tegn ( blodtryk , puls og vejrtrækning ) skal være stabil , før du vil blive udledt . De fleste biopsier under lokal bedøvelse ikke kræver nogen opvågningsstuen tid .
6 .
Hold incisionssted rene og tørre . Følg decharge instruktioner om , hvornår de skal brusebad og hvornår man skal vende tilbage til fjernelse af sting .
7 .
Forstå at biopsier for at opnå lungevæv kræver et hospitalsophold at inddrive indtil vejrtrækning er vendt tilbage til normal . Komplikationer, der kan opstå , der kræver øjeblikkelig indgriben omfatter luft lækage , blødning og lungebetændelse .

Identificer risici med en biopsi


1 .
Forvent at se nogle blå mærker på biopsi site . Hvis de blå mærker ikke går væk eller begynde at ændre farverne i et par dage efter biopsi , underrette Deres læge . Dette kan være en indikation af, at der er langvarige blødninger fra webstedet .
to .
Se efter tegn på infektion . Dette kunne være rødme , hævelse eller tiltagende smerter ved biopsi site .
3 .
Forstå mulighederne for at punktere et andet organ , når det biopsi er intern . Ring til din læge , hvis du begynder at opleve noget usædvanlige symptomer eller øget indre smerte .

gode råd og advarsler


 • Har nogen med dig til at køre dig hjem . Selv en simpel biopsi kan kræve, at du stadig at være eller undgå anstrengelse for en kort tid .
 • Sørg din læge ved, om der er en mulighed for, at du kan blive gravid .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------