Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan tale med en læge om hjernekirurgi

  Når du modtager nyheden om, at du har en tilstand , der berettiger hjernekirurgi , vil mange spørgsmål overflade . Den bedste måde at tale med en læge om hjernekirurgi er at være ærlig omkring din frygt og bekymringer . Din læge vil helt forstå din frygt . Faktisk vil hun sandsynligvis svare flere spørgsmål , end du kan tænke at spørge . Læs videre for at lære at tale med din læge om hjernekirurgi

Du skal bruge: .
Notesblok
Neurokirurg .
Blyant .1 .
Lav en liste af spørgsmål , som de kommer til dit sind . Som du behandler ideen om at have hjernekirurgi , holde en pude og blyant handy at skrive ned dine bekymringer og spørgsmål , som de opstår . Hvert spørgsmål er vigtigt .
2 .
Tryk for en beskrivelse af , hvordan proceduren vil blive gjort . Du ved , hvor mange detaljer du kan håndtere , så fortæl din læge, hvis du vil have grafiske detaljer eller bare en oversigt . De fleste neurokirurger vil tilbyde enten en video eller en brochure , som du kan gennemgå .
3 .

Tal om de prøver , der er nødvendige for at forberede hjernekirurgi . Dette kan bestå af magnetisk resonans imaging ( MRI ) eller computertomografi ( CT ) scanning , eller begge dele. Disse billeder er nødvendig for at vejlede neurokirurgen under hjernekirurgi .
4 .
Diskuter i detaljer hvilke risici der er forbundet med den type af hjernekirurgi anbefales til dig . Spørg om komplikationer , der kan opstå som følge af enhver anden medicinsk tilstand , der foreligger , såsom diabetes eller højt blodtryk . Forvaltning af disse betingelser , før og efter operation er afgørende for inddrivelse proces .
5 .
Tal om det forventede resultat i betragtning af din samlede sygehistorie . Sørg for, at neurokirurg har kendskab til sygehistorie , der kunne påvirke udfaldet af hjernekirurgi .

6 .
Spørg om inddrivelse tid . Dette bør opdeles i den tid på hospitalet for genfinding og den tid i recovery derhjemme . Mange mennesker , der gennemgår hjernekirurgi også brug for en omsorgsperson . Det er vigtigt at planlægge for den tid du har brug for hjælp derhjemme .
7 .
Vid , at en af de vigtigste spørgsmål , du kan spørge en læge er , hvor mange lignende procedurer , hun har udført i det forløbne år . En erfaren neurokirurg giver din bedste chance for at opnå de bedst mulige resultater .

gode råd og advarsler


 • Vær tryg at tale med din læge om hjernekirurgi . Han er vant til patienter stille spørgsmål , og bør ikke føle sig fornærmet når de bliver spurgt om hans kirurgiske færdigheder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------