Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan tale med en læge om karpaltunnel kirurgi

  For nogle karpaltunnelsyndrom patienter , er regelmæssige behandlinger ikke er effektive nok . Der er kirurgiske procedurer har til formål at lette presset på median nerven , der er årsag til syndromet . Du skal være i stand til at tale med en læge om de forskellige former for karpaltunnel kirurgi og finde den bedste for din sag
1 .
Opsæt en aftale med din læge . Medbring en liste med spørgsmål med til udnævnelsen .
2 .
Fortæl din læge hvordan din behandling for karpaltunnelsyndrom går . Hvis du har haft nogen behandlinger, der ikke virkede , så lad ham vide . Også fortælle ham om behandlinger , der virkede for dig .

3 .
nævne, at du ønsker at se nærmere karpaltunnel kirurgi til behandling din tilstand . Hun kan ligefrem sige , at indgrebet vil være effektive for dig eller hun kan henvende sig til emnet ved at foreslå alternative muligheder som resten , massage eller ortopædisk udstyr som tastatur håndled trædepuder.
4 .
Udforsk de forskellige typer af karpaltunnel kirurgi til rådighed for dig . Din læge kan foreslå endoskopisk eller åben Indsnit baseret på dine behov og relevante for din tilstand . Vær sikker på at snakke med ham om , om du vil generel eller lokal anæstesi , da dette kan påvirke valget af kirurgi .
5 .

Find ud af, hvad slags fysisk terapi , du bliver nødt til at gøre efter din operation . De forskellige typer af kirurgi kan kræve længere eller kortere perioder med fysisk terapi . Sørg for, at der er en passende terapeut for dig i området .
6 .
Spørg din læge , hvis han anbefaler en bestemt kirurger . Du vil være sikker på at din kirurg har erfaring med held at udføre karpaltunnel kirurgi .
7 .
Find ud af, hvad slags medicin du skal tage efter operationen . Sørg for at du ikke er allergisk over for nogen af dem .

gode råd og advarsler


 • få en second opinion , især om kirurgi . Generelt bør du tillid til udtalelse af den primære behandler, men en anden udtalelse er typisk en god back-up plan .
 • Vær ikke bange for at undersøge andre mulige behandlinger , hvis din læge foreslår dem . Kirurgi og terapi kan være meget dyrt, og er ofte den sidste udvej for karpaltunnel ramte .
 • Spørg din læge , hvis hun havde andre karpaltunnel patienter, som har haft succes med kirurgi . Find ud af , om indgrebet helt korrigerede deres problemer og sammenligne disse tilfælde med din egen .
 • Sørg for at du har nok støtte til at overveje kirurgi . Ikke blot vil du nødt til at dække det økonomisk , vil du sandsynligvis brug for nogen til at hjælpe dig i de første par dage efter operationen . Også være sikker på at du er parat til at gå glip af 1 til 2 ugers arbejde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------