Position: sygdoms > 3 >

hvordan de vil finansiere laser øje kirurgi

  Hvorvidt laser øje kirurgi er dækket af din sygesikring eller ej, afhænger af mange faktorer . Der er mange muligheder for at finansiere laser øje kirurgi . Mens processen med at finde midler kan være overvældende i starten, det endelige resultat er indsatsen værd

Finance din operation


1 .
Tal med din læge om forsikring . Mens din virksomhed kan sige, at de ikke giver dækning for laser øje kirurgi , kan det være muligt at fakturere kirurgi som en uundværlig ( snarere end frivilligt ) procedure . Arbejd med din kirurg for at se, hvis noget sådant er muligt .
2 .
Spar op en procentdel af din løn hver måned til at finansiere din operation . Annullering selv fem procent af din løn kan gøre en verden til forskel, når det gælder om at finde finansiering . Selv hvis du ikke kan komme op med hele beløbet på denne måde , vil det stadig reducere mængden af penge du har brug for at finde for at dække sagen.
3 .

Spørg din kirurg om finansiering . Mange udbydere har deres egne aftaler med banker eller lån kontorer , og kan hjælpe dig oprette en plan . Eller spørge om muligheden for at betale for proceduren i rater .
4 .
Oplad det til dit kreditkort . Det kan ikke være den bedste løsning , men det kan fungere, hvis du har et kort med meget lave renter og kan tillade sig at gøre mere end det minimum månedlig betaling på det .
5 .
Brug en finansieringsselskab , der har specialiseret sig i elektiv kirurgi som CareCredit . Dette selskab har specialiseret sig i at dække LASIK og andre former for øjenoperationer og tilbyder betalingsmuligheder passer til ethvert budget ( se Resources nedenfor ) . Du kan arbejde med CareCredit direkte eller spørg din kirurg til at fungere som mellemprodukt. Ikke alle kirurger acceptere denne form for finansiering , så bør du tale med din læge , før du ser til finansiering hjælp .

6 .
Forskning Flex Planer , en form for alternativ sygeforsikring , som mange virksomheder tilbyder deres ansatte. Disse typer af planer tilbydes i tillæg til din almindelige sygesikring . Du vil højst sandsynligt , er nødt til at betale for det , men den månedlige udgift er det værd , hvis det kan dække operationen .

gode råd og advarsler


 • Når du er beregningen af den samlede prisen på din laser eye-proceduren , så sørg for at faktor i ekstra penge for eventuelle komplikationer . Mens de fleste læger vil behandle post-op problemer for gratis , gør det ikke ondt at have nogle penge, der spares op , hvis du har brug for det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------