Position: sygdoms > 3 >

hvordan du forbereder en omskæring

  Omskæring er en procedure for mænd , hvor en del af eller alle forhuden på penis fjernes . Det stammer fra jødiske og muslimske kultur , hvor det var historisk praktiseret for renlighed . Denne procedure kan udføres på babyer , en dag efter fødslen , om teenagere og voksne . Det er mere almindeligt gjort på babyer . Korrekt forberedelse til en omskæring vil hjælpe til en lettere procedure , og kan bidrage til hurtigere genopretning

Forbered dig på en Omskæring


1 .
Skema proceduren. Praktiserende læger , kirurger og urologer kan udføre omskæringer på voksne .
2 .
Find ud af, hvad de kan forvente under proceduren . Din læge vil fortælle dig, hvilke redskaber der vil blive anvendt , giver dig mulighed for en lokal eller generel anæstesi og giver dig et skøn over hvor lang tid det vil tage at fuldføre proceduren .

3 .

Spørg din læge , hvis det er OK at spise eller drikke noget før proceduren. Ved visse operationer er patienter normalt rådes til at undgå mad eller drikke i en given tid , før proceduren .
4 .
Tjek din sygesikring . Find ud af , om dit forsikringsselskab vil dække denne procedure . Hvis ikke , se på de metoder , der tilbydes af lægens kontor .
5 .

Overveje at tage noget tid fri fra arbejde , skole og andre forpligtelser . Selv om en omskæring er en ambulant operation , skal du tid til at komme fra det . Forvent en helbredende tid på mindst fem dage.
6 .
Forbered kørsel arrangementer med en ven , der kan tage dig til din udnævnelse og tage dig med hjem . Efter omskæring , kan du blive i for meget smerte eller ubehag at køre . Du kan også under indflydelse af tunge smertestillende medicin , og i nogen form til at køre .

Lær Fordele ved Omskæring


en .

Forstå, at mænd, som er omskåret kan have en nedsat risiko for at fange seksuelt overførte sygdomme , herunder HIV . Omskæring er faktisk betragtes som en metode til aids-forebyggelse i områder , hvor sygdommen er løbet løbsk .
2 .
Vid , at omskårne mænd er mindre tilbøjelige til at udvikle peniscancer .

Lær Ulemperne ved en Omskæring


1 .

Forbered smerter forbundet med omskæring . Patienterne vil normalt oplever moderate til svære ubehag for de første par dage efter operationen . Korrekt rengøring og pleje af penis i løbet af denne tid kan reducere mængden af smerter og ubehag du føler , og kan reducere dine chancer for infektion .
to .
Vær opmærksom på , at der vil være blødning og en risiko for infektion .

gode råd og advarsler


 • Det er ikke nødvendigt for dig at barbere omkring penis . Det er faktisk ikke anbefales , da dette kunne føre til en infektion .
 • Må ikke trække i forhuden i håb om at gøre proceduren nemmere . Dette er en populær misforståelse , der kunne føre til skade .
 • Forsøg ikke selv omskæring . Det er en farlig idé , fordi du kan forårsage alvorlige skader på dig selv .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------