Position: sygdoms > 3 >

hvordan du udfører et felt tracheotomi

  Et felt tracheotomi er akut luftrør operation for at etablere en åben luftvejene i en person, der har lidt ekstreme traumer til luftrør området og kan ikke trække vejret . Normalt sker dette på slagmarken eller efter en traumatisk trafikulykke. Kun uddannet medicinsk personale bør forsøge en sådan operation
1 .
Find det rigtige sted i nakken , som er den nederste del af halsen mellem adamsæble og toppen af brystbenet .
2 .
Lav et snit gennem halsen og separate væv og muskler . Skjoldbruskkirtlen skal være synlig . Skær ned midt i skjoldbruskkirtlen og adskilte. Ringene af brusk kan nu ses . Snit mellem ringe i den hårde væggen ind i luftrøret .

3 .
Sæt et rør ind i åbningen , som vil fungere som en luftveje . Alt kan bruges , der er stive og åbent i begge ender . En kuglepen sag eller en plastic halm kan bruges i yderste nødsfald på området .
4 .
Udfør et felt tracheotomi kun i alvorlige nødsituationer som en sidste udvej procedure . Det er kun ske , hvis patientens luftrøret blokeres , og situationen er livstruende .

gode råd og advarsler • Field tracheotomies er normalt udført i løbet af krigen tid som en sidste udvej , der udføres af læger og andre områder personale . En kniv bruges til at skære et hul i luftrøret og en genstand, såsom en halm eller kroppen af en kuglepen sidder fast i hullet for at holde det åbent . Alt, hvad der er stive og har en åbning i begge ender kan bruges i en ekstrem nødsituation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------