Position: sygdoms > 3 >

hvordan man behandler en irreducibel brok

  Den type behandling, der kræves for et uundgaaeligt brok vil afhænge af flere faktorer . Placering , hvor længe brok var ureducerbare og mængden af smerter forbundet med det brok vil blive behandlet af den behandlende læge . Hun vil udvikle en handlingsplan baseret på disse betingelser . Nogle irreducible brok reagere på reduktion ( skubbe bagpå) og giver mulighed for operation for at være planlagt , mens andre kræver øjeblikkelig kirurgisk indgreb

Oplev Behandling af irreducible brok


1 .
Erkend det første valg til at behandle en ureducerbar brok vil være et forsøg på at reducere eller skubbe brok . Dette er ofte en smertefuld oplevelse , der kræver brug af smertestillende medicin og eventuelt noget at afslappe musklerne .
2 .
forstå, hvis en intestinal brok har været irreducible i længere tid , kirurgi angives at reparere brok . Koldbrand ( dødt væv ) kan forekomme inden for 6 timer efter tabet af blodforsyningen til tarmen .

3 .
vide , at når en brok er blevet irreducible , er risikoen forøget , at det kan ske igen . Selv med en vellykket reduktion , er kirurgi ofte indiceret hurtigere end hvis irreduction ikke havde fundet sted .
4 .
Find valget til at behandle en ureducerbar brok med konservative kan være indiceret , når brok er let reduceret . Hvis det var irreducibel for en kort tid , og ingen andre symptomer er til stede , kan en elektiv hernia operation skal planlægges .
5 .

Overvej en laparoskopisk reparation behandling af valg for irreducible brok . I stedet for den traditionelle åben kirurgi , er mere brok kirurger vælger at bruge mindre invasive laparoskopisk procedure . Genopretning tid og kirurgi risici reduceres, når reparationen er i stand til at ske gennem en lille snit ved hjælp af en laparoskop .
6 .
Bær en brok bælte som anvist af din læge , indtil operation er planlagt til at behandle en irreducibel brok . Støtten vil ikke helbrede brok , men det vil reducere mængden af stress på det omkringliggende væv , indtil korrekt kirurgisk indgreb kan gøres .

Genoprette fra irreducible Brok Kirurgi


1 .

Forstå inddrivelse tid vil blive bestemt af omfanget af skaderne ved den irreducible brok . Hvis tyktarmen var kvalt , kan en kolon resektion være påkrævet. Det vil øge mængden af inddrivelsen tid betydeligt .
2 .
Forvent at være tilbage til en normal rutine i løbet af få dage , hvis der ikke er nogen komplikationer fra irreducible hernia .

gode råd og advarsler


 • Forvent ikke en laparoskopisk tilgang til kirurgi , hvis brok er meget store .
 • En akut irreducible brok kræver øjeblikkelig opmærksomhed . Intense lavere mavesmerter og feber kan være tegn på brok har kvalt i tyktarmen . Kun akut kirurgi vil løse situationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------