Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får opereret for Gerd

  Gastroesophogeal reflukssygdom ( GERD ) opstår, når mavesyre sikkerhedskopierer op i spiserøret og tærer på sine foring . Den lukkemuskel , eller ventilen i slutningen af spiserøret ikke fungerer ordentligt i mennesker med GERD . GERD er en alvorlig tilstand , og bør ikke ignoreres . For nogle mennesker kan kirurgi være en god mulighed for at behandle GERD
en
Prøv behandlingsmuligheder før . beslutning om operation . GERD kan behandles med medicin . Mange mennesker har GERD kan være helt kontrolleres gennem medicin .
2 .
Overvej hvor gammel du er , og om du ønsker at være på medicin resten af dit liv . Hvis du for eksempel , du er kvinde og har allerede fået børn , kan det ikke være et problem at være på medicin resten af dit liv til at styre GERD . Eller hvis din GERD symptomer sent i livet , kan medicin være den bedste løsning for dig .

3 .
Kontakt din gastroenterolog om kirurgi som et alternativ behandling . Din gastroenterolog bør være i stand til at anbefale kirurger for dig at tale med om de kirurgiske mulighed .
4 .
vide , hvad du får ind . Kirurgi for GERD , kaldet fundoplication indebærer laporoscopic kirurgi . Kirurgen vil tage en del af din mave og pak det omkring din spiserøret at stramme ventilen mellem spiserøret og maven . Denne procedure vil stoppe mavesyre fra utætte tilbage i spiserøret .
5 .

Sørg for kirurgen du vælger at gøre operationen har udført mange af disse operationer . Hvis du får en kirurg , der ikke gør den procedure, hele tiden , risikerer du at ende med værre problemer end før operationen . Du skal gøre din forskning nøje, før der træffes beslutning om en kirurg og går fremad med operationen .
6 .
Bliv på din medicin for omkring fire til seks uger efter operationen . Dit problem vil ikke forsvinde natten over . Operationen skal helbrede . Du skal arbejde dig vej tilbage til at spise normalt igen .
7 .
Vej alle dine muligheder grundigt , før der træffes beslutning om operation for GERD . Selv om det kan gøre en enorm positiv forskel i dit liv , der er risici forbundet med at gå fremad med operationen . Sørg for at uddanne dig selv om de risici og føle sig godt om kirurg du vælger at gøre operationen .

gode råd og advarsler


 • kostændringer kan også hjælpe med at kontrollere GERD . Undgå sure fødevarer som kaffe , tomatsauce og appelsin juice kan mindske symptomerne .
 • Det tager et stykke tid , formentlig omkring seks uger efter operationen , før du kan spise normalt igen . Selv om det ikke en anbefalet metode til at tabe sig , kan GERD kirurgi være meget effektiv til at hjælpe dig tabe de sidste uønsket 10 pounds !
 • Intet i denne artikel er beregnet til at udgøre lægelig rådgivning. Kontakt en gastroenterolog , hvis du tror, du måske har GERD eller tal med din gastroenterolog om din operation muligheder , hvis du tror , du kunne have gavn af det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------