Position: sygdoms > 3 >

hvordan man forbereder et spædbarn for kirurgi

   Det er svært at se nogen , du elsker at gå gennem kirurgi , men det er især svært , når det er din baby . Med så mange operationer udføres på spædbørn , er det nødvendigt for forældrene at forstå, hvordan man bedst forbereder dem . Fra simple til komplekse operationer , er forberedelsen hovedsagelig samme
1 .
Følg lægens og kirurgi centrum anvisninger . Det betyder, instrukser om at spise eller drikke , hvad de skal bære , hvad medicin til at give eller noget andet noteret . Ring til lægen med spørgsmål eller for afklaring omkring operationen .
2 .
Vis ikke nervøsitet omkring barnet . At være på et hospital er stressende for spædbarnet , så prøv at holde sig så stærkt og positivt som muligt for dit barns skyld .

3 .
Har punkter på hånden for at lindre barnet . En yndlingslegetøj giver komfort og kan normalt gå tilbage i kirurgi med barnet normalt . En sut kan lindre sult før operationen .
4 .
Medbring en flaske og formel eller juice for post-kirurgi . Udarbejdes med flasken dit barn bliver brugt til at gøre inddrivelse nemmere for barnet .
5 .

Pack ekstra tøj til post- kirurgi . Du skal blot lugter dit hjem 's lugt kan give lindring til barnet , og gøre dem mere komfortable .
6 .
Forvent barnet skal nervøs kommer ud af anæstesi . Det er meget almindeligt , og forårsager mange forældre stress , hvis de ikke er forberedt på det .
7 .
Trust lægerne pleje af spædbarnet . Vide, at de gør deres bedste , og gør, hvad de mener er bedst for barnet . De er der for at hjælpe både forældre og barn .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------