Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan finde ud af, om forsikringen dækker bypass operation

  Da udgifterne til avanceret teknologi fortsætter med at stige , så gør forsikringspræmier. For at holde politik overkommelig pris, tilbyder mange forsikringsselskaber en skræddersyet politik, hvor forsikringstageren kan reducere månedlige præmier . Disse foranstaltninger omfatter ofte valg af en højere selvrisiko og co -pay , sammen med en lavere loft over den samlede politik. For alle der har behov bypass-operation , kan dette påvirke , hvor meget dækningen er ledigt

Lær din forsikringspolice


1 .
Undersøg din politik for at finde ud af om du har nogen undtagelser til allerede eksisterende forhold. Hvis du er en del af en gruppe plan , vil du sandsynligvis have mindre udelukkelser end én , der har en individuel politik . Det er kritisk for alle forsikringstagere til at læse de undtagelser omhyggeligt .
2 .
Kend lægens kontor og hospitalet vil normalt ringer for at bekræfte ydelser forud for planlægning ethvert kirurgisk indgreb . Før operation , så spørg din konto repræsentant på hospitalet og debitering degnen på lægens kontor , hvis ydelser er blevet bekræftet .

3 .
Gå til din Human Resources afdelingen hvis du er på en gruppe politik fra din tjenestested . Find ud af , hvad Deres politik dækker , og præcisere de fordele , der er tilgængelige via din forsikring planen.
4 .
Forstå hvad slags politik , du har . Hvis du har en HMO ( Health Maintenance Organization ) eller en PPO ( Preferred Provider Organization ) politik , bliver du nødt til at bruge en læge og hospital inden for planen netværk til at modtage alle fordele . Hvis du vælger tjenester uden for planen , kan du blive ansvarlig for en stor del , hvis ikke alle , af afgifterne.
5 .

Følg jeres politik er kravet om en second opinion . Nogle politikker kræver specifikke undersøgelser eller andet udtalelser i tilfælde af høj-dollar kirurgi . Koronar bypassoperation ( CABG) er en af de dyrere udførte operationer . Kontroller, at Deres politik dækker udgifterne til en second opinion , og hvor meget tid du har til at få en .
6 .
Find ud af , om din plan omfatter i hjemmet tjenester efter bypass operation . Dette kan omfatte behovet for hjemmet sundhed hjælpere og rehabilitering .
7 .
Spørg din forsikring agent , hvis du har en individuel politik . Agenten er bekendt med de undtagelser , ryttere og bestemmelserne i forsikring planer hun sælger .

8 .
Forstå at du vil modtage regninger fra hospitalet , kirurg , narkoselægen og andre ansatte i sundhedssektoren der var involveret i operationen. Kontrollere, at disse personer og enheder er i din plan netværk, hvis du har en HMO eller PPO politik .

gode råd og advarsler


 • Læs Deres politik erklæring om ophævelse , der er et forsikringsselskab 's mulighed for at annullere Deres politik når du har modtaget en diagnose .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------