Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig til Essure procedure

   Den Essure procedure er en sterilisation normalt udføres i et kontor af en læge , der er godkendt af Essure . Det kræver ikke generel anæstesi , og patienten forlader lægens konsultation inden for 45 minutter. Det indebærer indsættelse af et fleksibelt forår i æggelederne . Der er flere ting, en patient kan gøre for at forberede sig til Essure procedure , der kan støtte at lindre ubehag . Læs videre for at lære , hvordan man forberede sig til Essure procedure
1 . .
Fortæl lægen ved al medicin, allergier forhånd . Et lægemiddel vil blive givet til inducere afslapning og forberede patienten til operation , og lægen brug for at vide , hvilket lægemiddel der er en god mulighed .
2 .
Afstå fra at spise før proceduren . Selv om det ikke sker under fuld narkose , kvalme er stadig udbredt. Omlægning er normalt nødvendig, hvis patienten har spist noget før udnævnelsen .

3 .
Følg lægens ordrer på medicin . Dette omfatter både , hvad de skal tage , og hvad man ikke skal tage . Lægen kan ønske at nogle medikamenter tages senere på dagen , efter indgrebet. Det meste af tiden alle regelmæssige medicin kan træffes før operationen . Ibuprofen er også et fælles medicin, der reducerer ubehag post-kirurgi , og anbefales ofte som skal træffes før proceduren for at forberede kroppen til at bekæmpe betændelse fra starten .
4 .
Bring langs en udpeget chauffør . Medicinen gives til at slappe af gør kørslen umulig . Lægen vil ikke tillade, at patienten til at køre sig selv hjem . Forud for proceduren , hvis der ikke er udpeget chauffør , vil operationen blive omlagt .
5 .

Ring til lægen , hvis der er nogen problemer efter indgrebet. General læger eller praktiserende læger , der normalt ikke har viden om Essure . Derfor er det nødvendigt at kontakte den læge, der udførte procedure , eller deres kontor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------