Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forstå laser øje kirurgi risici

  Statistisk , laser øje kirurgi er meget sikker og effektiv for at korrigere dårligt syn . Men det er en kirurgisk procedure , og som alle operationer , er der risici involveret . Du er nødt til forskning og forstå, hvad der kan ske, når du har laser øje kirurgi , så du kan beslutte om gevinster opvejer risiciene

forstå, hvilke risici af Laser Eye Surgery


1 .
Erkend , at det første skridt er at finde ud af, om du er en ideel kandidat til en operation i første omgang . Mennesker, der lider af en autoimmun sygdom eller nogen form for øjensygdom bør ikke have laser øje kirurgi , fordi risikoen for smitte er for høje . Derudover er der mennesker, der har så dårlig vision om, at laser øje kirurgi kan faktisk gøre det værre . Kun din kirurg kan fortælle , hvis du er den rette kandidat .
2 .
Forstå at en af de mest almindelige komplikationer at hidrøre fra laser øje kirurgi beskæftiger sig med flappen . Klappen er, hvad der opstår, når hornhinden er skåret og løftede for at gøre det lettere at omforme øjet. Når reformen er gjort , er flappen tilbage til sin oprindelige position, hvor det tjener som en slags naturlig bandage . I nogle tilfælde kan flappen ikke overholder øjet korrekt, hvis det ikke er skåret korrekt . I andre situationer kan flappen rynke , når den placeres tilbage over øjet . Komplikationer som disse kan medføre overfladen af øjet til at blive uregelmæssigt formet , hvilket fører til visuel fordrejninger og bygningsfejl .

3 .
Hvis laseren korrektionen er ikke korrekt centreret på øjet , en uregelmæssig bygningsfejl kan resultere . Virkningerne kan omfatte dobbelt syn , dobbeltsyn eller ekkobilleder . Når dette sker , vil patienterne enten har brug for korrigerende linser eller yderligere kirurgi for at løse problemet .
4 .
Vær opmærksom på over og under korrektion . Din healing reaktion vil normalt afgøre, om din vision er blevet over- korrigeret eller under-rettet . Mens over-korrektion kan lyde som ' super vision , ' begge situationer medfører vanskeligheder at se . Anden session laser øje kirurgi kan være behov for at afhjælpe problemet .
5 .

Keratectasia er en situation , der opstår , når klappen er skåret for dybt i laser øje kirurgi . Dette bevirker, at hornhinden til bule og resultater i forvrænget syn . I øjeblikket dette problem kan ikke fastsættes med kirurgi . I stedet , at patienten har til at bære en stiv kontakt med henblik på at holde hornhinden på plads .
6 .
Yderligere mulige bivirkninger omfatter tørre øjne , ser glares og glorier omkring objekter , der er tændt om natten. Ingen af disse problemer er alvorlige , og kan behandles med medicin .

gode råd og advarsler


 • Tro aldrig en annonce , artikel eller læge , der fortæller dig , at laser øje kirurgi er 100 procent sikker . Risikoen er lille , men når du taler om dit syn , bør det være et stort problem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------