Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan genoprette fra ansigtsløftning

  Det er vigtigt at give masser af tid til korrekt genvinding efter operationen . Det er vigtigt at planlægge i overensstemmelse hermed og bede nogen om at hjælpe dig i de første par dage efter operationen

Du skal bruge: .
familiemedlem eller en ven

Get Well Efter ansigtsløftning


1 .
Arranger for et familiemedlem eller en ven til at køre dig hjem fra lægens kontor eller hospital efter en operation . Du vil ikke kunne drive et køretøj på grund af bedøvelsen vil du blive givet under proceduren .

2 .
Spørg nogen til at bo hos dig i løbet af de første 2 dage efter ansigtsløftning . Du skal brug for nogen til at bringe dig mad og drikke og sørg for at få din smerte medicin til tiden .
3 .
sove med hovedet højt ved ekstra puder eller i en hvilestol . Dette vil også bidrage til at reducere dine hævelser .
4 .

Forvent at opleve nogle smerter , hævelse og følelsesløshed i ansigtet i løbet af de første par dage . Ved, at disse er normale symptomer , men vær opmærksom på eventuelle pludselige ændringer i din tilstand .
5 .
Spis let inden du tager din smertestillende medicin , som du kan blive kvalme ellers . Drik masser af væske , da dette vil bidrage til at reducere dine hævelser .
6 .
Undgå anstrengende aktivitet , herunder motion , tunge rengøring og seksuel aktivitet i løbet af de første par uger . Resten så meget som muligt for at sikre, at du inddrive så let som muligt , og uden at forårsage yderligere blødning eller hævelse .

7 .
Tag ikke medicin , som ikke er ordineret af lægen uden høring hendes første . Tager aspirin , ibuprofen og andre over -the-counter medicin kan forårsage dit blod til tynde , hvilket øger din risiko for hæmatom .
8 .
Du vil have bandager eller gaze rundt om dit hoved og hals at hjælpe helbrede nogen skrammer og hævelse . Må ikke fjerne disse bandager , selv om de er ubehagelige . Hold bandager tørre, indtil lægen siger du det er okay at brusebad eller karbad med dem .
9 .
Deltag alle dine opfølgning aftaler med din læge . Flere udnævnelser kan være nødvendigt at sikre , at der ikke er nogen komplikationer efter din operation . Din læge vil fjerne enhver sting eller hæfteklammer i løbet af disse aftaler, når det er relevant.

gode råd og advarsler


 • Det tager normalt omkring 10 dage at komme sig efter ansigtsløftning , men inddrivelse perioder variere afhængigt af den enkelte . Mange patienter er i stand til at vende tilbage til arbejdet i ca 2 uger, men nogle tager flere uger eller endda måneder at komme sig helt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------