Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe nogen inddrive efter hofte udskiftning kirurgi

  Efter nogen har hofteledsalloplastik , vil de være stærkt afhængig af andres støtte og omsorg under deres helbredelse. Det kan tage så lang tid som 2 måneder eller mere for at komme sig efter hofte udskiftning kirurgi , indtil patienten kan genoptage normale aktiviteter

Hjælp til Recovery


1 .
Opret et sikkert opsving område for en person, der har haft hofteledsalloplastik at vende tilbage til efter de er udskrevet fra hospitalet . En sovende område , adgang til mad og et badeværelse uden trapper bestige bør alle være inden for en kort gåafstand . Da patienten skal bruge en rollator eller krykker , bør der ikke være nogen hindringer i vejen heller.
2 .
Tal med lægen for at lære om inddrivelse proces . Lær , hvad du i bedring patienten kan og ikke kan gøre så vidt som bevægelse er berørt. Find om øvelserne , smertestillende medicin skemaer , sygeplejerske besøg og bandage krav . Nogen der har haft kirurgi kan være træt og glemsom , så det er vigtigt at kende alle detaljer .

3 .
tilskynde patienten til at udføre deres øvelser regelmæssigt . Dette vil hjælpe dem inddrive hurtigere , samt mindske risikoen for blodpropper .
4 .
Bring patienten til at følge op besøg hos lægen . Da de ikke vil være i stand til at køre et godt stykke tid , og du kan have til at fungere som midlertidige chauffør .
5 .

Nogen der har haft hofteledsalloplastik kan være temmelig groggy for en uge eller deromkring efter operation på grund af den smertestillende medicin . Hvis du kan arrangere at være hjemme med ham i denne tid , der ville hjælpe ham med at komme mere sikkert .
6 .
Hent spil , bøger , film og andre elementer til at holde nogen, der har haft kirurgi besat i løbet af deres genopretning . Det kan være nedslående at forblive immobile i så lang tid , så holder travlt vil hjælpe den tid forbi hurtigere . Prøv at tænke på nogle ting at gøre sammen , der ville være sjovt for jer begge .
7 .
Bliv medfølende , da denne operation kan være ganske følelsesmæssigt beskatte for patienten så godt.


gode råd og advarsler


 • være forberedt på en lang restitution efter operation samt have en positiv holdning kan hjælpe nogen , der har haft kirurgi forblive positiv selv . Dette kan gøre nyttiggørelse tid langt mere tålelige for alle involverede .
 • Begå ikke tid til at hjælpe nogen, efter hofte udskiftning kirurgi , hvis du ikke kan styre ansvar . Du bliver nødt til at gøre en masse af løfte -og verdslige opgaver for din elskede, så det er vigtigt, at du forstår dette på forhånd .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------