Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe nogen komme sig efter ansigtsløftning

  En patient inddrive ansigtsløftning brug for hjælp straks efter proceduren . At være forberedt på forhånd for nogen du kender til at gennemgå ansigtsløftning kan være en stor hjælp i at gøre genrejsningsprocessen mere behagelig

Du skal bruge:
Læge

hjælpe en patient Recover . Fra ansigtsløftning


1 .
Giv dig tid til rådighed til at køre patienten hjem fra operation . Patienten vil blive givet anæstesi under proceduren og kan blive groggy , så sørg for at have behov for kørselsvejledning på forhånd . Bruger en bil , at de kan komme ind og ud af let , og sørg for passagersædet lænes .

2 .
Lær om fælles komplikationer efter ansigtsløftning . Sørg for at du har det fulde navn , kontor telefonnummer og adresse på patientens læge let tilgængelige . Lær , på forhånd , hvor komplikationer betragtes som uopsætteligt, og hvilke der kan behandles på et kommende opfølgende besøg .
3 .
Tag patienten til et apotek for at udfylde recepter foreskrevet af læge . Patienten vil sandsynligvis være i smerte , og kan få brug for medicin til at være behagelige nok til at sove . Læs skæret , der følger med medicin og give patienten den anbefalede dosis .
4 .

Den typiske ansigtsløftning restitutionstid er omkring en uge, men det kan vare flere uger . Vil patienten har brug for nogen til at bo hos ham eller hende i mindst 48 timer efter indgrebet .
5 .
Lad ikke patienten til at udføre alle huslige pligter , herunder rengøring , løft eller madlavning . Det er meget vigtigt for patienterne at undgå at øge deres blodtryk under retableringen, især i de første 2 uger .
6 .
Vær parat til at yde følelsesmæssig støtte efter operationen . Det er almindeligt , at patienterne bliver deprimeret og utilfreds i løbet af den tid at komme sig. Mind patienten, at helbredende tid er nødvendig for at se det fulde resultat af proceduren .

gode råd og advarsler


 • Enighed at hjælpe nogen komme sig efter operationen af enhver art er en stor, men vigtig opgave . Vær sikker på at du har tid og energi til at tage sig af patienten helt , herunder natten , i mindst 2 dage .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------