Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe nogen komme sig efter en hysterektomi

  En tredjedel af kvinder i alderen 60 og derover har haft en hysterektomi . På et tidspunkt i dit liv , kan en person tæt på dig har brug for hjælp der beskæftiger sig med eftervirkningerne af hysterektomi . Der er mange måder at hjælpe nogen efter operationen . En person kan ikke ønsker at bede om din hjælp , selv om, så nogle gange du bliver nødt til at opdage for dig selv de bedste måder at hjælpe din ven eller elskede

Hjælp Nogen komme ud af en Hysterektomi


1 .
Spørg hvordan du kan hjælpe en person til at komme sig efter operationen . Folk har ofte gør ting , der ikke rigtig hjælpsomme eller endog nødvendig , blot fordi de ikke spørge , hvad der ville virkelig hjælpe .
to .
Tænk små ting andre kan overse . En person kan have brug for dig til at gå hende kæledyr eller rydde op efter dem . Hun kan have brug for bibliotekets bøger returneres eller husholdningsartikler sat tilbage på høj hylderne .

3 .
Accepter moodiness , uforklarlig gråd eller perioder med ro. Hvis en kvinde blev sendt ind i overgangsalderen som følge af hysterektomi , vil hun lide klassiske overgangsalderen symptomer . Selv i mangel af overgangsalderen , er hysterektomi en betydelig følelsesmæssig vendepunkt .
4 .
Ring før du besøger . Folk antager ofte , at netop regnet i , viser støtte . Ikke at vide hvornår man skal forvente de besøgende kan gøre det mere stressende for en kvinde, der måske føler, hun har brug for at holde sig selv og sit hjem hele tiden præsentabelt .
5 .

Uddan dig selv om hysterektomi . Du kan ikke vide, hvordan de kan hjælpe , hvis du ikke ved, hvad en kvinde har været igennem , eller hvad hun står overfor .
6 .
Lyt til din elskede . Hysterektomi er en skelsættende begivenhed i en kvindes liv , det ændrer hende for evigt . At være villig til at lytte , kan være en af de mest nyttige måder at støtte hendes bedring.
7 .
Tilbyd at køre hende steder . Bilkørsel er forbudt i 4 til 6 uger for at genvinde ordentligt efter en hysterektomi .

8 .
Hold kontakten lang sigt . Følelsesmæssige opsving fra hysterektomi , især en , hvor æggestokkene blev fjernet , kan fortsætte længe efter den fysiske helbredelse er komplet .

gode råd og advarsler


 • Hold øje med tegn på , at nogen har problemer beskæftiger sig med de følelsesmæssige aspekter af inddrivelse . Selvom opmærksom på, at depression er en del af opsving, er mange kvinder ikke forberedt på de ofte flygtige humørsvingninger , som kan opstå efter hysterektomi .
 • Må ikke insistere på at besøge nogen på hospitalet . Mange mennesker er utryg ved hospitalsbesøg . Tilkendegive, at du er der , bør den person, brug for noget , men respekterer hende ønsker om ingen besøgende .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------