Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan tale med din læge om pande elevator kirurgi

  Mange mennesker føler sig intimideret , når man sidder over bordet fra en læge . Du kan være bekymret , på kanten eller bange . Læger har travlt , så tiden er altid af afgørende betydning . Der er en masse information du har brug for at give din læge , og der er en masse fakta du brug for at få fra ham . Når du taler med din læge om pande elevator kirurgi , det bedste råd er at slappe af og huske på, at læge- patient forhold er et partnerskab

. Tal med din læge om Brow Lift Kirurgi


1 .
Kom forberedt . Har din komplette sygehistorie let tilgængelig , og glem ikke at medbringe en liste med spørgsmål , du ønsker at spørge om pande elevator kirurgi .
2 .
Medbring en ven eller et familiemedlem . Din ven kan blive din moralske støtte, hjælpe dig huske alle de spørgsmål, du vil spørge og tage notater . Dette vil især være nyttigt , hvis din ven eller elskede vil hjælpe dig under din opsving periode .

3 .
Vær imødekommende. Må ikke tilbageholde oplysninger . Lægen brug for at vide mange ting om dig , herunder din sygehistorie , hvad medicin du er på , hvis du har nogen sygdomme, og hvis du tidligere har haft plastikkirurgi arbejde . Dette er ikke tid til at holde hemmelige potentielt pinlige oplysninger, så som en afhængighed af smertestillende eller alkohol .
4 .
Speak up . Nogle meget fine læger ikke har en god " nedladende facon . " Må ikke blive intimideret af ord du ikke forstår eller ved lægens utålmodighed . Hvis lægen fortæller dig noget du ikke forstår , så spørg efter en forklaring . Du skal muligvis sige , " jeg stadig ikke forstår . Kan du forklare det mere tydeligt ? "
5 .

Spørgsmål Deres læge om de forskellige teknikker og procedurer , der anvendes i pande elevator kirurgi . Find ud af om de risici og mulige komplikationer af hver type af kirurgi .
6 .
Bed om at se før og efter billeder af lægens patienter . Pande lift kirurgi er ca resultater .
7 .
Revision præoperativ og postoperativ instruktioner med din læge . Efter din læges anvisninger er det vigtigste ting du kan gøre for at sikre at du får de resultater , du håber på og har en vellykket inddrivelse .

8 .
Følg op. Når du forlader lægens kontor efter din konsultation , vil du uvægerligt huske et spørgsmål, som du har glemt at spørge eller erkende, at der er noget , du ikke helt forstår . Tøv ikke med at ringe til din læge eller endog anmode om en opfølgende besøg , hvis det er nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • Medbring et foto med dig, når du taler med lægen om operationen . Dette vil hjælpe hende med at forstå dine forventninger og de resultater, du forsøger at opnå .
 • Spørg din læge til at anbefale andre ressourcer , ligesom hjemmesider og bøger , hvor du kan få yderligere oplysninger om pande elevator kirurgi .
 • Tøv ikke med at fortælle din læge , hvis du føler du har brug for en second opinion . De fleste læger vil forstå , at du gør en meget vigtig beslutning, og vil fuldt ud støtte din søgen for mere information .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------